Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 1, 2011

Face Painting untuk harijadi

Ini adalah entry majlis harijadi lagi tapi berkenaan dengan face painting oleh sepupu husband akak iaitu Nadia. Akak pernah buat entry ini :-conteng-conteng muka face painting

Jom layan gambar yang diambil oleh pelbagai jurugambar yang hadir pada hari itu..
Peserta pertama disolek ialah Birthday boy Naufal yang mahu juga di conteng dengan lakaran bat man...
Dua orang budak kusyuk menunggu giliran untuk disolekkan oleh Cik Nadia.
Giliran Dik Ya pulak dengan face painting gambar
Tu dia... kesukaan mereka..
Atikah dah mula cuak sebab lama menunggu dik Ya punya hasil face painting.
Tara hasil kerja cik Nadia untuk 3 bersepupu.
Suka tengok gambarni yang diambil oleh salah seorang ft yang diundang ke majlis itu.
Kanak-kanak menunggu giliran untuk face painting sebelum majlis bermula....

Terima Kasih Nadia untuk kerja ini semua...

12 comments:

  1. Mai conteng muka aBE SEKALI.. NAK GAKK

    ReplyDelete
  2. tak pernah conteng muka..just tampal sticker liverpool kat pipi mase tengok game liverpool vs mesia ritu..

    Nway...slm kenal

    ReplyDelete
  3. menarik nih, tpkr gak nak wat facepainting during my kids nyer besday..

    ReplyDelete
  4. kreatifnya...

    kami nak jugak!!

    ReplyDelete
  5. Salam Cho ZIla...anak2 memang suka buat face painting... yg tukang lukis pun kena kreatif kan? Kalau tak tak menjadi

    ReplyDelete
  6. terasa nak kena conteng jugak lah! hikss......

    ReplyDelete
  7. wah2 ramai yg menanti giliran tuu
    x penat ke cik nadia tuu
    memang cantik hasil tangan dia :)

    ReplyDelete
  8. waahhh..bestnye....nk jugak,,,hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang