Nuffnang saya

Tuesday, November 29, 2011

Akak cuti blogpun cuti

Terasa rindu sangat nak menulis blog tapi disebabkan akak bercuti dari jumaat maka blog akakpun bercuti sama. Nak buat macamana kebetulan pulak kat rumah sekarangni broadband celcom akak sedang digunakan oleh suami akak untuk Samsung Galaxy Tab dia yang baru. Disebabkan akak selalu gagal menggunakan teknologi sentuhan maka terasa payah bebenoler pulak so pendamkan perasaan sahajalah untuk updatekan blog ini.
Hanya melepaskan rindu untuk menulis hari ini akak siarkan gambar yang akak godek-godek dari :- http://www.widdlytinks.com/ untuk tatapan hari ini pengubat rindu. Kebetulan hari ini banyak sikit kerja yang terpaksa dibereskan maka akak akan meronda plus entry yang betoi-betoi ada cerita selepas kerja dibereskan...


16 comments:

  1. syoknya.. me pon last week cuti seminggu

    ReplyDelete
  2. biasalah kan.. kita cuti.. blog pun cuti.. sy pun kdg2 kalu blk kg.. blog pun bercuti blik kg dia gak.. haha

    ReplyDelete
  3. cik tikah pun mcm tuh. kalau cik tikah bz , mmg x update ler blog. hihi..

    ReplyDelete
  4. sy dtg follow sini....salam kenal...:)

    ReplyDelete
  5. syoknya....cuti lama best betulkan..

    gambar tue ambil kat the curce..depan ikea...

    ReplyDelete
  6. bila bercuti mmg syokkkkkk...klu bole semua kita nak cutikan hehe

    ReplyDelete
  7. blog harus cuti bila tuannya cuti...

    ReplyDelete
  8. saya pun cuti 3 hari...x update blog.. :)

    ReplyDelete
  9. terima kasih singgah di blog saya.:)

    ReplyDelete
  10. wak pon baru balik dari cuti jugakkk.... eeeeE wak dh datang nihh nk komen komennnnn...........

    ReplyDelete
  11. kalo pakai ipad nak update blog pon tak best gak kak.. sebab tue kalo cuti jarang berblog..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang