Nuffnang saya

Monday, November 21, 2011

Berkelipan cahaya Sunway Pyramid 2011

Tarikh : 20-11-2011
Tempat : Sunway Pyramid
Xtvt : Hanya Bergambar

Semalam kami sekeluarga seawal pagi telah pergi ke Sunway Pyramid dengan satu tujuan dan hasilnya dapatlah bergambar dengan hiasan krismas yang berkelipan cahayanya. Seronok rasa di hati dan akak dah mintak ngan suami nak amek gambar hiasan krismas di Pavillion lak mesti lagi meriahkan... isyh jangan tak tahu akak tak pernahpun sampai Pavillionnipun, sebab memang payah ngat suami akak nak ajak gi area situ.

Jom layan aksi gedik untuk Atikah dan aksi macam orang cacat(suami akak cakap)untuk Azalia... Layan .Atikah okjer kalau suruh bergambar sekarang, buat peace dia peace..Dik Ya dengan muka yang terpaksa, tengokler mukanya...Atikah seorang yang sudi bergambar ngan telaga buruk ini, tengok seluar dia dah kena beli baru lagi. Azalia dengan aksi samsengnyer dibelakang orang salji..Suka ngan gambar ini sebab der rusa tu...Gambar akak ngan Atikah ngan Azalia yang teramat susah payah nak amek gambar sebab budak dua orangni dah tak sabar nak main yang indoor game tu...Kereta mr Santa tertinggal kat sini kalau tinggalkan hadiahkan best...Akhirnya Azalia dah berlari entah kemana bermakna Atikah sahajalah yang bergambar di sini...

9 comments:

  1. cantiknya deco utk krismas kan.. dulu tengok kat pavillion cantik gila..

    ReplyDelete
  2. deko2 krismas mmg cantik2 kan sis...
    baju azalia sama lah dgn sapphire...
    tapi sapphire nye warna oren...

    ReplyDelete
  3. wah deco krismas dh muler la.. i lioke :)

    ReplyDelete
  4. Deko krismas kt pyramid mmg cantik..

    Dah dkt dgn rmh syima dah..klu tahu bole gether2 kan..kan...hehe

    ReplyDelete
  5. krismas semakin hampiri...mana2 pasaraya banyaklah buat deco2 kan..

    ReplyDelete
  6. Kalau kat pavillion memang lagi gempak...kalau tak nak bawak keta boleh je pergi dengan monorail...

    ReplyDelete
  7. kelakar je tgk budak2 ni bergambar....mmg payah nak amik gambar budak2 kan...kena tgk mood diaorg dulu

    ReplyDelete
  8. munna pun tak pernah lagi samp[ai Pavillion

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang