Nuffnang saya

Followers

Thursday, November 3, 2011

KFC kerana berjaya sekali sekala

Inilah untungnya kalau tak selalu menang sekali menangpun boleh juga dapat penghargaan dengan lunch free walaupun hanya KFC. Bangga tetap banggalah jugakan sebab dengan bilangan staf yang sedikit dan juga branch yang baru buka tentulah kejayaan yang sedikit itu membakar semangat kami semua untuk lebih berjaya...

Tengoklah walaupun kami cuma 6 orang tapi boleh tahan gak KFC yang diorder oleh Hisham, maalumler dia yang nak makan paling banyak. Layan ajalahkan....
KFC yang panas-panas baru dibeli dari IOI Mall..
Tu dia 7 set snack plate dan 1 dinner plate khas untuk Hisham dan tambahan dengan cheesy wedges dua ... memang kenyang beb!!

BeLaNjAlah LaGi

7 comments:

  1. wahh, tahniah. nanti blh lah tumpang sekaki. hikhik.

    ReplyDelete
  2. byk tu...abes ker mkn...hehe...
    lama xmkn kfc...

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum kak..
    nani datang sini, akak resepi onion ring tu senang je.. selalunya nani buat guna tepung beras, tapi bila guna tepung beras nak rangup dan tak bagi keras kena masukkan kapur kan.. baru2 ni balik kg time syawal lepas, nani dapat resepi baru dari mak nani... sbb dia nak goreng ubi keladi, tapi tak de tepung berat, so mak ajar guna tepung gandum, tepung kastad and tepung jagung.. kebetulan hanya tepung2 ni je yg masih ade stock.. rangupp je bila dah goreng.. mmg sedap dan wangi sesangat.. so balik sini hari tu kinah cakap dia ada wat onion ring masa nani tak de kat umah, kimi cakap sedap, so nani soh dia wat lagi,, sedapppp plak ikut resepi mak.. :)

    psttttt... nani pun dah lama tak makan kfc.. rasa2 cam nak makan je dlm sehari dua ni, tapi kaki tak baik lagi, asben tak kasi makan benda2 langgar pantang,, dia takot bentan plak.. kang tak de kaki camne nak jalan.. kan..

    ReplyDelete
  4. Adooiiii..perut eden Cramp tetiba bila tengok KFC ni.Laparlah pulok..buat saya mengidamlah pulak..adesss

    ReplyDelete
  5. blanjer la kami jugak :)
    (aci muker x malu ;p)
    slm knl dear... & slamat hari rayer aji...

    ReplyDelete
  6. bestnya.. dpt mkn kfc free.. hihii

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang