Nuffnang saya

Followers

Wednesday, December 10, 2014

Wordless Wednesday ~ cuti sekolah

Lama sungguh tak buat entri Wordless Wednesday...
Biarkan gambar berbicara...
Ini cerita cuti sekolah kami...
Dekatjer dengan rumah..
Kami baru nak sampai sini... 
 Marilah datang ke sini cuti sekolahni... 
 Ini dekat dengan tempat tadi....
Best bergambar di sini... 

Selepas habis exam akak minggu depan akak akan ceritakan pasal dua tempatni..
Memang sesuai untuk anak-anak menghabiskan masa cuti sekolah ini... 

18 comments:

  1. lieya pun tak sampai sini lagi kak heheheeh...ramai ckp best kat farm in the city tu kan..... cuti sekolah sure ramai kan kak...tgu nanti laa dah reda2 sikit cuti sekolah nie....

    ReplyDelete
  2. Bila lah saya nak pergi. Kalau ada masa, hubby lebih suka tempat lain selain KL. Ayyooo...

    ReplyDelete
  3. x pernah lagi sampai ke sini. nampak cam sesuai jugak kalo bw anak2 ke sini cuti sekolah nih kan~

    ReplyDelete
  4. saya minat betul dgn tempat2 yg ada arts mcm ni. InsyaAllah akan jejak tempat ni satu hari nnt. Tunggu anak dh besar skit la baru best.

    ReplyDelete
  5. nampak macam best je..tempat sesuai tuk anak2 sebaya aiman jugak ye..padan je jauh..klu dekat dah lama terjah

    ReplyDelete
  6. eh eh mcm dah lain je rumah ekekeke
    maklumlah santa claus nak mai dah hehe
    seronoklah budak2 tu dpt p jalan2

    ReplyDelete
  7. Assalam kak Cho Zila..aduhhh lama tul JM x singgah sini..ini Farm in the city di Sri Kembangan tu eh..

    Good luck akak por your exam

    ReplyDelete
  8. Dah lama tak singgah blog akak ni..
    .

    ReplyDelete
  9. waa..kat mana ni..
    cantik lak y tmpat2 art tu..

    ReplyDelete
  10. Saya pun tak pernah sampai lagi, anak saya jer sampai coz ikut rombongan sekolah ...

    ReplyDelete
  11. Cho, dua-dua tempat ni saya belum sampai memang ada hati nak pergi bawa anak-anak. Nak suruh anak-anak posing untuk blog. Hahaha...

    Alahai, jealouslah semua orang dah 'renovate' rumah alam maya! Saya je belum. Nak tukar dotcom teruslah cam ni! (Eksyen macam blogger jutawan jerk...)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang