Nuffnang saya

Followers

Saturday, December 27, 2014

Selamat Berhujung Minggu

Cuti tapi banyak benda yang perlu dibereskan...
Rasa macam nak balik kampungg.....
Tapi minggu sudah dah balik pulak..
Rasa nak tengok sendiri perkembangan banjir dikampung...

Akak tak sampai lagi ke IOI City Mall yang baru...
Jadilah gambar kenangan di IOI Mall Puchongni jer...
Gambar bulan November tak silapnyer..
Masatu kami tengok wayang cerita Penguin....
Tahunni tak merayap ke shopping Mall...
Akak suka tengok dekorasi krismas...
Yeah... IOI Mall jarang ada dekorasi yang sangat dasat..
Biasa-biasa ajerler..
Atikah yang dah tak sabar nak tengok wayang...

Esok nak tengok wayang lagiker??
Rasanya takler sebabnya banyak benda kena uruskan...
Persiapan persekolahan mereka dahpun selesai....
Tunggu nak masuk sekolahjer lagini...

5 comments:

  1. saya pun x sampai lagi ioi mall putrajaya wpun umah dekat jer . my anak buah dah sebok jer ajak pergi ...

    ReplyDelete
  2. sekejab je kan...minggu depan kita da melangkah ke tahun baru 2015

    ReplyDelete
  3. Saya dah sampai ke IOI City Mall di Putrajaya tu tapi entahlah, saya tak rasa best mana pun. Setakat ice rink tu, kat Sunway Pyramid pun ada. Besar memang besar tapi belum cukup ummphhh lagi buat saya. Saya akan terus kekal melenjan di shopping malls serata KL ni jerk ^_^

    ReplyDelete
  4. Sy mmg x akan pegi la ioi mall ni. Kl pun dah sesak dgn mall. Keluar pun klw ada benda nak beli ja. Kalau x de dok rumah je.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang