Nuffnang saya

Followers

Tuesday, December 23, 2014

Farm in the City edisi gambar

Farm in the City lagi tapi edisi gambar yang banyak sangat...
Seronok sangat kalau kawan-kawan dapat datang ke sini...
Menarik untuk anak-anak yang cintakan haiwan...
Zoo Negarapun sebenarnya jauh lebih menarik kalau ada konsep gini...
Mesra haiwan... tapi kesian lak akak tengok haiwan kat sini asyik kena sumbat kangkungjer...
Yang arnabtupun dari bulu yang lebat dah nampak cam togeljer...
Tak berapa nak comel...
Entahler ada pro dan kontralahkan...
Dua budak yang gembira di sini...
Perasan tak bumbung kain di atastu..
Sebabtu rasa redupjer di sini..
Anak-anak tak mengeluh penat...
Beli tiket dapat batch gambar burung hantu...
Ada kolam ikan juga itik di belakang...
Aktiviti naik kuda...
Sekejap sangat pusingnya...
Baru berangan nak jadi princesskan dik Ya...
Suka sangat Atikah dapat pegang anak ayam,,,,
Azalia seperti biasa duk jauh-jauh... 
Tengok Azalia nak bagi makan dari jauh...
Punyalah teruk anak ibu...
Bagi makan ikanni dia sukalah ... lemparjer..
Muka kagum anak-anak dan ibu bapa dengan pertunjukan burung
Memang bijakpun burung di sini...
Redup adalah faktor yang paling menarik di sini...
Tengok semua tempatpun ada pokok dan haiwan...
Jangan terkejut hatta di tempat makanpun ayam boleh berkeliaran...

Jadi untuk menikmati suasana kampung datanglah ke sini...
Tempatnya tak jauhpun hanya di Seri Kembangan ...
Kata orang tak pernah sampai kena sampai jugalahkan...
Lepasni nak cerita pasal tempat menarik bergambar yang terletak berdekatan FITC...
Nak tau di mana FITCni jom klik entri kami sebelum ini :-
FARM IN THE CITY SERI KEMBANGAN

10 comments:

  1. Salam..FITC ni kat area mana yer...Nampak cam best..

    ReplyDelete
  2. betul kak kat sini memang best,tak letih pun berjalan anak2 pun seronok

    ReplyDelete
  3. Azalia apasal tak tangkap ayam gebus besar yg berkeliaran tu? Adik tak payahlah dia takut..
    Tangkap sembelih hihi.... auntie geram tengok dah macam ayam kampung je:)

    ReplyDelete
  4. comel la pulak ayam tu, serama ke kak :)

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum cho...
    seronok la 2 beradik tu kan... kalau anak2 skak pun suka gak.. apalagi dpt naik kuda bagai tu.. hehe..

    ReplyDelete
  6. Mcm best je tmpt ni..nmpk ala2 kmpung n ank2 pn boleh pegang n dkt2 dgn binatang.

    ReplyDelete
  7. budak2 mmg syok lau dpt kuar n jln2 kat sini

    el xdelah sibuk sgt..cuma xde stori nak story hehe

    ReplyDelete
  8. Bestnya. Akk gi on weekend ker weekdays?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang