Nuffnang saya

Followers

Tuesday, December 23, 2014

Gedik bergambar di Atmosphere Seri Kembangan

Inilah tempat untuk yang gemar berposing...
Anak akak suka tempat ini ...
Budakni bukannya suka sangat bergambar tapi suka tempat ini...
Di sini akak pulak yang rasa penat nak layan..
Semua lukisan 3D yang ada di situ nak diposingnya...
Ada juga lukisan yang akak tak sempat nak ambil...
Ibunya yang dah tak sanggup lagi nak melayan...

Jom berposing di
Atshepere di Atmosphere
Seri Kembangan...
Belakang Giant Seri Kembangan
Aksi melampau dari dua beradik...
 Amboi kakak pandai ker skate??
Belon terbang....
Nampak cantikjerkan...
Janganlah jatuh wahai buku....
Alamak beratnya...
Lompat dik Ya lompat...
Ha... mana pulak bapak robotni..
Nak beli teddy bearlah...
 Ada gaya tak anak ibu yang sorangni???
Panjat dik Ya...
Hello is it me you looking for???
OOO turunlah dik Ya pulak nak naik....

Memang bestlah pergi sini untuk yang pandai bereksperasi tentulah tempatni sesuai...
Lepas pergi Farm in the City bolehlah singgah sini pulak...
Terima kasih untuk Dr Singa yang cerita pasal tempatni...
Nanti kamipun nak pergi macam Dr Singa di Shah Alam pulak...

7 comments:

  1. wow cantek sgt mural2 ni
    teringin nak bergambar kat mural 3D ni
    haha

    ReplyDelete
  2. Pandainya anak-anak akak posing. Nampak real jer...

    ReplyDelete
  3. Waaa....best2.... Pandai betul diorang posing. Gambar Dik Ya last sekali tu nampak macam dia pun part of the mural juga...

    ReplyDelete
  4. Menarik lah tempat ni. Tak pernah sampai sini lagi. Boleh terjah nanti.

    Amboi memasing. Pandai posing ☺

    ReplyDelete
  5. cantiknyaa...takyah g icity dh..heheh

    ReplyDelete
  6. cantik la pandai plak ank akk menggayakan ek

    ReplyDelete
  7. owh , kat sebelah giant rupanya . tak perasan wpun selalu jer pi giant tu ...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang