Nuffnang saya

Followers

Monday, December 22, 2014

Drama bersiri popular Bila Hati berbicara

Korang layan tak ceritani?
Suami akak cakap slow sangat...
Akak layan dan tak layanlah...
Sekali sekala Atikah tolong rekodkan akak tengok juga...
Bukan cerita Bila Hati berbicara yang akak nak ceritakan..
Ni akak nak tunjukkan tempat menarik yang ada dalam ceritatu,,

Kebetulan selepas habis melawat Farm in the city kami melangkah ke bangunan ini...
Tempatnya dekat sangat dengan Farm in the City..
Harus pergi mingguni ke Farm in the City dan terus bergambar di sini..
Feeling macam Tania Katsura dan Syafiq Kyle...
Moh kita shopping
Nak ke Perth lepasni...
Jom kita main piano dulu....

4 comments:

  1. Falsya sama mcm akak la..layan x layan..tp kan kak mmg slow pun cite nie..hehehe

    ReplyDelete
  2. Huhuhuu... melayan kereneh.. nak shopping nak ke perth.. bahagia sungguh :D

    ReplyDelete
  3. Menarik jgk tmpt ni. Ira pn layan x layan citer ni. X mcm citer2 lain.. Hehe..

    ReplyDelete
  4. Tak layan pon citer tu kak. Tak best sebab slow sangat jln citernya.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang