Nuffnang saya

Followers

Wednesday, December 3, 2014

Cerita untuk kawan-kawan....

Banyak cerita nak ditepek..
Tak banyak masa untuk dikongsikan...
Jamu tengok gambarjerler...
Mungkin cerita ada menyusul ataupun tidak tak diketahui lagi...
Jamu makan meraikan harijadi Azalia yang ke 7 tahun....
Masani balik kampung hari raya aidil adha...
Kebetulan adik beradik ada di sana...
Senanglah sekali jalanjer....
Ini masa harijadi Naufal ..
Sebab setiap tahunpun Azalia memang selalu sambut bersama Naufal...
Jadi tahunni walaupun tiada sambutan betul-betul masih lagi bersama..
Ini kisah kami yang ronda Setia Walk untuk beli handphone baru Atikah...
Tak berhajatpun ke sini  tapi sebab suami akak mintak bayarkan duit rumah di sini..
Jalan teruslah kami dan tengoklah kecomotan yang berlaku kepda dua orang budak....
Ini kisah masa bulan Oktober juga...
Makan roti nan keju di Restoran Selera MY...
Ehm tengoklah model kami mengayakannyer..
Memang sedap kalau dekat mau pergi selalu...
Ini kisah kami masa nak buat paspot...
Kononnya nak pergi ke RTC Pudu Sentral..
Sekali tengok barisnya punyalah panjang...
Terus saja kami ke area Sogo..
Masani dah puas jalanpun Sogo masih tak bukak lagi...
Bendani datang balik di Giant Kinrara...
Memang kegemaran dua beradikni...
Tapi mana boleh tahankan RM10 untuk 15 minit...
Isyh.. isyh... isyh...

Oklah dulu.. akakni ada lagi satu kertas periksa menyusulni...
Pening kepala sangatni... tu yang terus menulis di sini...
Rindu kamu semua... akan menyusul ke rumah kengkawan selepas habis periksa...

18 comments:

  1. roti cheese nan tu mmg dah lama aim nak makan nti bila turun sana
    gud luck akk for the exam

    ReplyDelete
  2. nan cheese kat situ memang sedap!!

    ReplyDelete
  3. Good luck Zilla .. bila exam memang pening lah kepala kan.. :)

    ReplyDelete
  4. Concentrate your study dulu Zila. Tak apa ada masa baru update

    Apa-apa pun buat anakanda Azalia happy birthday sayang:)

    ReplyDelete
  5. lamaNYE MENYEPI .. SUKA LA GAMBAR LASTU ... MENARIKNYE .... BOLEH BINA KEYAKINAN ANAK2 JG TU

    ReplyDelete
  6. wah banyak koleksi cerita dan gmbar...lagipun agak lama zila menyepi....

    ReplyDelete
  7. lama menyepi.. mesti banyak ceritakan.. bizi yer.. xpe gambar² pun dah buat terhibur jugak .. tau jugak perkembangan.

    ReplyDelete
  8. ehh akak dah mkn nan cheese tu...lieya dari hari kehari dok nak pergi tak pergi2 haahaahah...ni dah start diet balik ni mmg lagi lambat laa pergi ni hehheheeh....

    pandai anak2 akak main motor tu.... kalo dah tau ade kat situ, mmg tiap kali pergi kene pau la kak ekekeekekek

    ReplyDelete
  9. Kalo imegresen memanjang je beratur panjang. Nak buat pasport mmg stress.

    ReplyDelete
  10. seronok azalia smbut besday sama2 naufal..:)

    ReplyDelete
  11. Tengah sibuk exam ya, Cho. Padanlah lama menyepi. Takpa, takpa...gi belajar, ulangkaji pelajaran tu dulu. Nanti dah free barulah datang melawat kami ^_^

    Itu dia semua jadi satu entri. Senangkan kalau cam ni. Kalau saya, memang dah biasa dah buat kerja begini!

    ReplyDelete
  12. Hepy bezday Azalia....moga jadi anak yg solehah yer...
    Ni rambut baru potong ke CZ....

    ReplyDelete
  13. mungkin kak Zila sibuk dgn study itu sbb kurang ber blog kan

    ReplyDelete
  14. Selamat Hari Lahir ... Semoga sentiasa sihat dan ceria selalu ...

    ReplyDelete
  15. Indulgence. Sedapnya. Blh mtk husben belikan ni.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang