Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 4, 2014

Thursday Random Photo

Biarlah gambar yang macam2ni bergabung dalam satu entri..
Maalumler blog akakni kan dah tak selaju dulu kemaskininya...
Jadi banyaklah gambar yang tak dijadikan cerita...
Ucapkanlah selamat tinggal kepadanya yang telah lama berbakti ...
Kalau tak kerana dah rosak tentulah masih digunakan...
Mengingatkan dah berbelas tahun menggunakannya lebih baik diganti baru...
Selamat tinggal peti ais yang berjasa...
"Fridge magnet" dulu banyak sangat tapi yang tinggal banyak ini sahaja lagi...
Semenjak pindah ke Kinrarani FMtu semakin banyak yang hilang dan patah...
Yang baru nanti mungkin tidak lagi diletakkan FM
Ini gambar makanan Nasi Padang di Restoran SimpangTiga, Greentown Ipoh..
Kena dengan selera kami anak beranak.. 
Masa kami pergitu masih lagi dalam mood raya jadi banyak masakan yang tiada...
Kalau balik Ipoh mesti singgah sini lagi.. 
Kawan baik akak sekarangni..
Kemana pergi kena bawak dia..
Gambar masa akak pergi rumah terbuka Hari Raya Litrak...
Masani Timbalan Menteri Kerja Raya sedang menandatangani papan takziah MH17...
Sempoi sangat yang berhormatni...
Hasil kamera 360 perasan lawa sikitkan... 
Halus mulus kulit muka.. 
Ini selfie guna monopod pulak...
Baru beli rajin pulak dik Ya nak bergambar...

Itu saja... bye...

19 comments:

  1. falsya baru skang nie berjinak2 nak kumpul FM kak..dulu xde fridge sbb duk umah mak mertua..skang dh duk umah sendri, ade fridge sendri baru la nak ngumpul..hehe..

    ReplyDelete
  2. bertahan lama juga ye peti ais akak ni..

    ReplyDelete
  3. Lya punya FM hbs hnyut bnjir last year

    Ada gk beli monopod... tp x pkai2 pom

    ReplyDelete
  4. Dah rosak beli laa baru.. peti ais benda keperluankan..kalau tak de rosak laa barang2kan.. :)

    ReplyDelete
  5. wah kak baru angkat peti ais baru ke kak....berbelas tahun tu akak guna kire cermat akak....

    heheh kemera 360 mmg byk membantu kan kak..tetibe feeling2 gojes sgt tgk hasil gambar heheeheheh

    ReplyDelete
  6. kak, 1st time nampak muka akak dlm blog..hehehehe..

    saya pun dah jarang2 update blog skang..huhuhu

    ReplyDelete
  7. cho,
    buku cho sesangat menakutkan..
    uh, tgok pun seram...mcm mna bolh jd teman..
    seram2..

    ReplyDelete
  8. kinrara?
    sepelaung je dari rumah saya tuuu

    ReplyDelete
  9. saya pun entry random foto gak... byk citer tertunggak... buat sekali harung...haha

    ReplyDelete
  10. FM tu mmng syok klu dh dpt kumpul bnyk2 meriah

    ReplyDelete
  11. Peti ais baru? Saya bakal ada washing machine baru...huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. kak Zila lama menyepi rindu sama kamu :-)

    ReplyDelete
  13. k.zila nasi padang tu ala2 mcm nasi ayam penyet eh..bnyk nyer fm..alynn pun giler fm tp tak bertampal lagi..tunggu board tak gantung2 lagik..huhuu

    ReplyDelete
  14. Berbelas tahun tu...bagusnya akk ye..ye la..guna selagi ok kan...dah rosak baru la tukarnya...

    ReplyDelete
  15. Senangkan Cho, satu entri macam-macam ada. Wah, rajin bawa buku ke hulu ke hilir. Baca ke tak? Hihihi.

    ReplyDelete
  16. simpang tiga mahal sikit. hihi
    akak nanti try la makan kat thumb cafe
    pemes tau skrg tempat tu
    skrg ni kat ipoh banyak dah cafe2 urban. hihi

    ReplyDelete
  17. banyak fridge magnet akak..suka tengok..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang