Nuffnang saya

Followers

Thursday, September 4, 2014

Team Building tapi terasa nak bercuti...

Esok akak akan berada di pulau peranginan yang terkenal di Malaysia...
Bukan untuk berseronok tapi ada aktiviti 'Team Building' ...
Risau juga kalau akak tak mampu untuk melakukan semua aktiviti yang diatur...
Oleh kerana di pulau peranginan rasa macam nak bercuti pulak...



Gambar dari carian Google.. nampak cantik sesangat. Buat hati bertambah tak sabarnya nak menjejakkan kaki ke sana.. Mesti korang dah boleh teka pulau apakah yang akan akak kunjungi...

12 comments:

  1. alamak...kat mana ni eh...cantik sgt air nya..takkan MABUL ko..ke Maldives hehehe..mmg x boleh nk guess lah akak. Bestnya dpt pegi team buliding kat pulau..apa lagi boleh bercuti gak tu

    ReplyDelete
  2. Waah terujanya..
    Tkpe pg utk teambuildng dl, next boleh bw family pulak .. :-)

    ReplyDelete
  3. lama x berteam building ni.... best sgt... :)

    ReplyDelete
  4. best percutian ke pulau.. team building.. best juge... lame tak wat aktiviti lasak kan..tapi pas tu sakit2 badan laaa.. heeee~

    ReplyDelete
  5. Bestnya. Selamat ber team building kak. Sun block jangan lupa bawak.

    ReplyDelete
  6. Wah, best ni Cho! Team building pun team buildinglah asal dapat menghirup udara segar keluar dari habuk asap kat bandar ni.

    ReplyDelete
  7. wow! syok tu sambil berkursus sambil bercuti...

    ReplyDelete
  8. syoknya dpt p berkursus tempat2 mcm ni....

    ReplyDelete
  9. ala... lamanya x pergi cuti2 tmpt camni... selamat berteam building..:)

    ReplyDelete
  10. kalo gi team building kat tempat gini, syok gile..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang