Nuffnang saya

Followers

Friday, September 12, 2014

HP ada jualan murah

Tiba-tiba mai rajinnya akak jualan murahpun nsk masuk blog...
Kali ini jualan murahnya dekat sangat dengan rumah..
Tahupun sebab kebetulan prrgi pasar tani di situ...
Patutlah jalan sesak rupanya ada jualan murah.
 
Dah taukan HPtu apa??
Tak sampai hati akak nak tulis...
Masa nampak belon anjing yang besartu anak-anak dah keliru...
Pemandangan dari depan jualan gudang...
Masa ini lagi 15 minit nak tutup...
Ha... punya ramai manusia di dalam sana...
Akak memang hilang selera nak membeli belah...
Punya panjang barisan untuk membayar...

13 comments:

  1. memula baca ingt handphone yg ada jualan murah....hahaha
    sy pon tak minat nak berebut bila sales...

    ReplyDelete
  2. Ingatkan jenama HP td.. Dah terfikir laptop segala hahaha.. Wahhh!! Boleh beli kasut hush puppies ni.. Kasut die memang sedap pakai.. Terharu je bila nak sarungkan. Hehe

    ReplyDelete
  3. Aduhhh..klau dekat lma dah terjah...kasut dia best...!

    ReplyDelete
  4. Wah bestnya. Tp x suka sesak sesak gini. Leh pitam woo

    ReplyDelete
  5. Acik pun sama..kalau ramai2 sangat tak sanggup

    ReplyDelete
  6. esok last day
    awak boleh pergi pagi-pagi!

    ReplyDelete
  7. susah juga klu x banyak kaunter yg dibuka ... dekat juga dgn rumah saya ...

    ReplyDelete
  8. Heheheh...murah sangat ke kak.. wa kalau pureen sale je sanggup bersesak sesak.. :-)

    ReplyDelete
  9. bestnya sales!
    kite mmg suka kalo ade sale ni hihi
    tp tu la nak bersesak tu yg malas. -_-

    ReplyDelete
  10. Cho, masa nampak tajuk saya ingatkan Hewlett Packard okey :)

    Saya tak baca lagi, baru nampak tajuk kat sidebar blog sendiri teruslah habaq kat HD - 'I rasa HP ada buat jualan murah tapi tak dan I nak check kat mana!'

    Nasib baik HD tak tanya lebih. Hush Puppies rupanya... Hiks!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang