Nuffnang saya

Followers

Tuesday, September 9, 2014

Flower Girl majlis Perkahwinan

Cerita sebulan yang lalu tapi masih tak masuk di sini..
Hanya sebagai kenangan dan tatapan dimasa akan datang...
Ibunya sanggup ponteng kelas semata-mata nak ambil gambar anak-anak...
Jadi rasa tak berbaloi kalau tak diceritakan di sini...

Kisah pada 16.08.2014 yang lepas..
Atikah dan Azalia menjadi flower girl untuk majlis perkahwinan sepupu suami..
Majlis berlangsung dengan meriah walaupun pada awal pagi hujan tidak berhenti membasah bumi...
Jom tengok gambar sebab akak tak sehebat MD kalau bab mengarang ceritani...
Gambar memang banyak dan lepasni baru der cerita pasal majlis perkahwinan....
Ini untuk flower girl .. 
Semua ahli keluarga dapat dengan status berlainan...
 Mekap flower girl oleh cik Nadya ....
 Menunggu kedatangan pengantin ...
 Kakak yang pandai berposing...
 Dik Ya dengan senyuman
 3 orang budak yang menjadi flower girl dan boy depan pelamin...
 Nek Su diaorangpun bergambar bersama.. 
 Comel tak kak Tun... 
 Terima kasih MD untuk tudung itu yang buat mukaku nampak muda ... perasankan... 
 Dua flower girlpun nak tulis juga... 
Bunga segar yang menyerikan pelamin...
Damai (peace) dari Atikah... 

Terimakasih cik Mira yang sudi ambil dua orang budak jadi flower girl. Terima kasih untuk pemberian baju, tudung dan aksesori untuk flower girl.. Moga perkahwinan cik Mira dan Aidil akan kekal bahagia hingga akhirnya .. 

Atikah memang sejak dari kecil rasanya dah 5 kali jadi flower girl.. Tapi sekarangni dah besar panjang mungkin lepasni dah tak derler lagi undangan menjadi flower girl..

MOOD ::: Baru balik dari Pulau Redang untuk team building yang sangat seronok...  Balik opis tengok blog dan rasa terharu sesangat sebab kawan sudi untuk datang dan komen diblog suam kuku ini.. Rasa bahagia punya kawan seperti kamu semua... Akan diusahakan untuk kunjung balas ke blog kawan-kawan. 

22 comments:

  1. canteklah diorg pya mekap sweet jer...

    ReplyDelete
  2. cantiknya atikah dgn azalea jd flower girl..bju pun cantik

    ReplyDelete
  3. comel lah 2 flower girl tuh.
    baju pon cantek.. :)
    si kakak pon cantek jer pakai tudung.. ayu sangat~

    ReplyDelete
  4. comel sgt
    kerusi pelamin tu unik..mcm style org dulu2 kawen kan

    ReplyDelete
  5. dah besar dah anak dara
    lawa2 anak anak cho :)

    ReplyDelete
  6. cute je aksesori atas kepala tuh. gegiril sangat nampak dorang tuh. comeii sangat

    ReplyDelete
  7. cantik dress flower girl kak...kaler tema sweet sgt...make pun lawo....merasa la budak2 ni kene touch up kan...mesti syg2 nak makan takut lipstik hilang haahahahaah

    ReplyDelete
  8. pengalaman budak kan bg diorg rasa yakin ngan diri pun bgs jg ni .. sbb bkn senang nk berjalan semua mata pandang kita ... hebat la diorg dah 5 klai dah

    ReplyDelete
  9. Comel anak2 zila..sesuai sangat dengan warna tu

    ReplyDelete
  10. alahai comeinyer flower girl tuh, suke ngn bunge atas kepala tuh suweet sgt... pandai akak ek main sorok2 body belakang anak2... hahhaha sbb dana pun biasa buat gitu

    ReplyDelete
  11. 5 kali...mmg tahap otai dah tu Atiqah...hihihih

    ReplyDelete
  12. comel..bajunya pun lawa..untunglah klu selalu dpt jadi flower girl camni..dpt la baju free.hehe

    ReplyDelete
  13. muke kak tun tu cam nelydia senrose la kak Cho..masih comel n molek je flower girl Atika n Azalia... mereka sweet sgt Kak Cho... persis mamanya...

    ReplyDelete
  14. Sama-sama, Cho :) Kalau takda tudung tu pun Cho memang nampak comel :D

    Cantik flower girls berdua tu. Tukang make-up pun cantik juga. Mak flower girls apatah lagi ...

    Berdikit-dikitlah, Cho. Mana sempat kita tulis entri. Mana tak sempat tempek gambar pun kita orang boleh faham. Saya je blur sikit kalau tengok gambar je. Tak leh nak ngomel panjang nanti kat komen. Keh3x.

    ReplyDelete
  15. olo comelnya budak berdua ni. cekak rambut dan dress tu cantik. tetibe ada flower boy plak sorang ye..

    ReplyDelete
  16. Comelnya Flower girl. Suka tengok baju dorang kak ☺

    ReplyDelete
  17. Cantik baju...sik baik xovershadow pengantin ;)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang