Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 23, 2016

Sambungan gambar di Alive 3D Art Gallery Port Dickson

Sakan bergambar sampai kena buat entri untuk gambar sahaja sampai dua... hebat.. hebat... Konsep Alive 3D Art Gallery memang untuk yang suka bergambar. Jadi kalau anak kurang suka bergambar elakkan untuk datang ke sini. Membazir sahaja duit dan lebih baik digunakan untuk makan lagi elok.

Anak akakni bukanlah suka sangat bergambar tapi kalau dah bagi tau awal kalau tak nak bergambar lebih baik kita skip.. Jadi dah janji ok kita bergambar dan yang penting ayah jadi photographer jadi kelakuan elok sikit...
Suka gambarni... 
Akakpun tak tau apa aksi sesuai di sini...
Kalau roboh tembok cina..
Papan di Korea hamba dirikan...
Kalau sungguh bagai dikata...
Badan dan nyawa hamba berikan...
Eh ada kena mengenake?
Aksi hebat dari dik Ya..
 Awat hang tak trainingni bukan suruh duduk...
Oh aku terperangkap di dalamni...
Makcik Kayo.. .Makcik Kayo....
Kaya lagi.. oh ni bilik orang kaya-kaya kot...
Tamak yer nak curi kedai Along pulak yer...
Amboi terpelanting semua duit... 
Cepat kutip... cepat kutip....
Amboi kakak kau bukak mulut binatangtu...
Aksi hebat dari orang Kinrara...
wow hebatnya!!!
Tolong kami .. 
Selamatkan kami...
Aksi berani mati dari dik Ya...
Tak payah pakai kasut hikingpun....
Dah kenapa curahkan air tu kakak...
Mari berjoget bersama
Amboi kau dah rempuh rumah orangpun kau happy juga...

2 comments:

Nuffnang oh Nuffnang