Nuffnang saya

Followers

Tuesday, November 22, 2016

Gambar di Alive 3D Art Gallery

Oleh kerana konsep Alive 3D Art Gallery ialah bergambar marilah kita tengok aksi anak akak. Suami akak masuk dan dia bermurah hati mengambil gambar. Jadi anak akak ambil gambar dengan agak baik berbanding kalau ibunya yang ambil gambar...

Masuk ke sini kenalah buka kasut (tu pasal gambar semua tiada kasut) di loker yang disediakan. Ada bayaran RM2 kalau tidak silap dikenakan. Kita bayar yuran masuk dan kena bayar loker lagi.. Satu rungutan dah keluar dari mulutni. Ikutlah anak panah yang dilukis di atas lantai tadi supaya tidak sesat (macam besar sangat yer).
Inilah gambar pertama yang dia suruh ambil. 
Patut Atikah yang berdiri supaya efeknya nampak betul..
Tempattu senget..
Ini ok munasabah gayatukan..
Kira oklah yer gambarni...
Kecik-kecik cili padi budakni... 
Tadah jangan tak tadah
Comel tak panda baju birutu..
Mak Oooi besarnya pistol..
Entah apalah akak nak jelaskan...
Silakan makan yer..
Oh jangan sedut aku
Jangan sampai meletup yer ..
Amboi anak-anakku...
Awat dik Ya tak duduk lagutu...
Ha.... ha... suka gambarni..
Tariklah kuat sikit weh!!
Perhatikan dengan gambar Atikah di bawah..
Tak terkejut ko tengok lubang hidungnya...
Realler nampak...
Terbang bebas..
Nak kena telan dek singapun kau senyum kakak...


Sesungguhnya kalau anda suka bergambar di sinilah tempatnya. Memang macam-macam gaya korang boleh buat untuk menampakkan 'real'... Syukurlah ayahnya yang ambil gambar kalau ibu yang ambil tidakkan berlaku gambar ok sebegini.. Namun tidak bestnya ayah dia akan suruh cepat-cepat sebab ramai orang dalamtu... Jadi tidaklah sempat nak ambil mood dulu sebelum bergambar...

3 comments:

  1. penat dgn org yg ramai2 masuk sekaligus ...rimas kan kak

    ReplyDelete
  2. Simpan kasut pun kena bayar rm2 ya. Haha. Semuanya kena bayar

    ReplyDelete
  3. hahaha best,,, tak pernah gi mana2 3D lagi.. teringin gak rasanya, bila la nak sampai ni... gambar AA dlm botol tu best nampak real..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang