Nuffnang saya

Followers

Wednesday, November 30, 2016

Pekan Koboi Port Dickson ~ Tarikan terbaru PD

Pekan Koboi moden namanya Wild West Cowboy terletak sederet dengan Alive 3D Art Gallery. Masa keluar dari galeritu ada yang jual tiket 5D/7D cinema dengan harga diskaun. Belilah juga kerana harga tiket 5D/7D selalunya agak mahal. Rasanya 3D dan Wild West Cowboy ini dibawah satu pengurusan.
Ada kereta kuda juga ...
Memang ala-ala pekan koboi...
Kuda di pekan koboi...
Nak bawak tuan puteri kemanatu?
 Ada 5D dan 7D cinema...
 Dah besarpun boleh main juga..
Tara.... cantik jugakan...


Banyak juga permainan yang lain tapi malaslah pulak nak ambil gambar. Untuk menghabiskan duit bolehlah sebab satu permainan RM5 juga. Jadi lebih baik tidak usah dilayan budak-budakni.. Cukuplah main satu permainan untuk kanak-kanak kecil ini sahaja...

Rupanya di ataspun ada tempat menarik untuk diterokai kerana akak terpandang di TV1. Ada macam-macam permainan yang lebih mencabar rupanya. Namun cuba google untuk mendapatkan harga tiket tidak banyak maklumat yang ada. Terjumpa satu YOUTUBE untuk dikongsikan tapi tidak tahulah boleh buka ataupun tidak...

4 comments:

  1. mahal jg 1 games rm5.... dah mcm kat afamosa melaka tu plak .... baik bawa pi kidzoona tmpr games kat aeon tu mcm2 boleh main kan

    ReplyDelete
  2. Assalam kak cho zila..apa khabar..lama tul kita x borak ye..akak dan anak anak sihat

    ReplyDelete
  3. pandai je depa nk tarik bdk2 pi sana kan...
    ni cuti sekolah msti ramai bdk2 pi sana tuh kak...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang