Nuffnang saya

Followers

Friday, November 25, 2016

Gambar di rumah terbalik Port Dickson

Lihatlah aksi kami yang kurang menjadi di sebabkan photographernya adalah akak. Anak-anak kurang berdisiplin kalau dengan ibunya tidak patuh arahan. Baru suruh diam-diam tengok diaorang dah berlari entah kemana. Paling tak seronok masa sampai ke sini orang ramai sangat.. Memang sangat susah nak ambil gambar... 

Jadi tips untuk datang ke sini kalau ramai sangat orang baik tak usah masuk. Hilang mood, hilang rasa nikmat, cepat-cepat dan yang ambil gambar dan yang kena bergambar cepat nak marah..Ha... ha... korang pahamlah emak-emak kalau suruh anak bergambar kecohkan.. ni ramai orang takkan nak tunjuk skil marahkan anakkan...
 Ini antara yang terbalik...
Pada akak banyak yang 3D dari yang terbalik..
 Kurang menjadi... kaki kecil sangat...
Pun sama patutnya kerusitu tak nampak.. 
Memang tak real langsung...
Masani ada budak berlari-lari.. 
Ah memang letih nak ambil gambar...
 Kira jadilah yang ni...
Ha... ha... anak sapalertu... 
Sengaja upside downkan gambarni...
Siapalah nak kena cucuk tu... 
Bayangkan kalau orang dewasa nak meniarap bagai mesti tak sanggupkan..
Nasib modelku kecil bolehlah di suruh...
Kurang asam punya anak..
Diaorang kata yang ini sesuai untuk ibu...
 Motif = kaitan dengan rumah terbalik
Aksi terbaik dari dik Ya...
Ha... ha... gasak tak tahu...
Aku akan musnahkan rumah ini...
Aku berkuasa...
Ha.. ha.. ha...
Awat comel sangat tempatni...

Entri ini kurang gambar yang terbalik macam blog orang lainkan.. ini sebahagian dari yang ada di rumah terbalik itu.. Rasanya ada 4 bahagian ruang pameran tapi yang betul terbalik tu ada 1 bahagian. ehm... kita komen nanti di entri review sahaja baru bestkan... 

2 comments:

Nuffnang oh Nuffnang