Nuffnang saya

Followers

Monday, June 20, 2016

Deko Raya mewarnai Kompleks Membeli belah

Tahun ini hari raya macam tidak berhari raya sahaja... Semalam baru beli baju hari raya Atikah dan Azalia... Itupun hanya di IOI Mall Puchong sahaja, malas nak pergi jauh-jauh.... Cukuplah asalkan ada baju baru untuk berhari rayakan... Akak suka dengan deko Sunway Pyramid kerana setiap kali perayaan dekonya memang ohsem.. Harap dapat bergambar di sana juga  nanti...

Jom layan gambar dua orang budak ini di sana....


Balik Kampung.. Balik Kampung hati riang... Tengok rumah ini teringat rumah opah dulu yang meriah kalau hari raya... rumah akak di kampung dah tak macam rumah kampung cam gini... 

3 comments:

  1. Suka tgk decoration kat mall bila musim perayaan. Cantik sgt

    ReplyDelete
  2. Masa perayaan ni memang kebanyakan mall dihiasi cantik-cantik. Itu yang seronok bergambar. Tapi puasa kali ni saya malas nak keluar rumah. Nasib baik persiapan raya dah 90% selesai. Itu pun ada hajat lagi nak shopping last minute!

    Nak terjah ke tidak ek deko-deko kat shopping mall ni? Macam malas pulak...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang