Nuffnang saya

Followers

Thursday, January 2, 2014

Geylangsipakugeylang

Dah petangni kepalapun beku nak ronda semua blog kawan-kawanpun tak sempat...
Kerja awal tahun gitulerkan, adajer benda nak dibuat...
Jom layan cerita akak kali ini pulak... 
Geylang Si Paku Geylang, apaker bendanyer yerk....
Moh kita tengok gelang cantik di instagram geylangsipakugeylang
Ini bisnes adik sepupu suami akak tau... 
 #inspired Pandora untuk Atikah dan Azalia...
Cantik tak untuk tangan yang comelni..
 Moh tengok instagram geylangsipakugeylang banyak benda boleh dibuat..
Boleh mintak dia designkan jam yang blink-blink jugak... 
Adik sepupu suami akakni juga ada buka booth di CarBoothSale Lembah Keramat AU5.
Empat adik sepupu suami akak ada bukak dua booth di sana...
Akakpun tak pernah sampai mungkin ada masa akak ke sana sebab kata diaorang best!!!....

18 comments:

  1. minat jam yang atas tu, huhu....

    ReplyDelete
  2. Ala2 pandora la ni ye...cntik juga....😊

    ReplyDelete
  3. skrg ni tgh pemes emes gelang pandora..

    ReplyDelete
  4. Cantik..mcm pandora gelang tuh..hehehe..skang nie falsya xleh nak pakai bracelet dh kak..simpan elok2 dlm jewelry box..arituh charm bracelet tersagat kat peha qisya..tobat dh..

    ReplyDelete
  5. cantik... pastu mmg sesuai sgt kt tgn dua beradik tuh....

    ReplyDelete
  6. ha'...comei ..mmg sesuai tuk tgn kanak-kanak ni..kalau letak di tgn JM je..ahahaha...no komen

    ReplyDelete
  7. comel kak...
    kak, saya dok AU2 tapi tak pernah tau ada car boot sale tu...huhuhuu....

    ReplyDelete
  8. haah.. cantek lah gelang yang ala2 pandora tuh~ kiut jer ngan tangan anak2

    ReplyDelete
  9. Cantik. Kalau nak beli cam mana.

    ReplyDelete
  10. cantik... insya allah sy pon akn buka booth CBS ni tp kt damansara

    ReplyDelete
  11. cantik2nya bracelets..klau dekat bolehla jenguk gerai they ollsskn :)mesti menarik :)

    ReplyDelete
  12. ala sweetnye...da la tgh minat bracelet ni..kene terjah ni kak...

    ReplyDelete
  13. Bekenan pula tengok ala2 Pandora tu...

    ReplyDelete
  14. Memang cantik CZ...lagi lagi sicomel yg pakai...terserlah kepandoraannya hehe...Awak punya mana?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang