Nuffnang saya

Followers

Monday, May 14, 2012

Tiket online LWOT lebih murah


Rombongan cik Kiah kembali lagi pada 19/5 yang akan datang ke Lost World of Tambun, Ipoh. Akak dah pergipun sebenarnya seperti entry akak yang lepas lost-world-of-tambun-water-park-ipoh tapi disebabkan cik Kiah aka Puan Rozi mengajak mestilah akak nak turut serta. Dahler sebelum ini rombongan cik Kiah ke Pulau Kapas akak tak dapat join takkanler nak balik kampung sendiri tak join jugakkan..

Tapi untuk makluman harga tiket ke LWOT ini dah naik jadinya mestilah mencari alternatif lain untuk dapat yang lebih murah. Kami sepakat untuk pergi ke :-http://www.sunwaylostworldoftambunstore.com yang menawarkan harga tiket yang lebih murah. Jadi perasaan sekarang dah tak sabar nak pergi ke sana...
Terkenang suatu masa dahulu.. bestkan.. budak dua orangtu amat gembira dengan sepupunya...

12 comments:

  1. bestnye!! dh lame x mandi manda..insyaAllah hujung bulan/awal bln 6 ni nk amik cuti nk mandi manda ke PD.. :D

    ReplyDelete
  2. bile la nak sampai tambun ni..

    ReplyDelete
  3. cheqna dah pernah sampai tapi x berkesempatan utk mandi dan manda =)

    ReplyDelete
  4. msti pg time cuti sekolah nnti kan.... wah2 msti best... ni mcm maknyer yg lg xcited dr anak2 ni heheheh

    ReplyDelete
  5. Kakcik sendiri tak pernah masuk ke situ, tapi anak2 dah masuk pun. :)

    ReplyDelete
  6. best x kak lost of tambun..bukit merah penah lah gi..tambun x pena sampai lg huhu

    ReplyDelete
  7. ye ke tiket online dari murah..
    penah pg cni masa kyra 8bln..tp x mandi pun..pg dgn kwn2..depa nk mandikn anak2 depa...hehehe

    ReplyDelete
  8. seronoknye berendam dlm air.. dah lama rasanye tak berendam.. hehehe

    ReplyDelete
  9. lom sampai kt sana..taun depan mayb pergi...

    ReplyDelete
  10. balik malaysia nanti nak ke sana juga la, insyaAllah

    ReplyDelete
  11. dulu ms sy g sini.. tiket dia, kalu xsilap 20++ je kot.. skrg ni org kata dah 40++.. mahai kan..

    ReplyDelete
  12. uhuhuh!!boleh tahan mahalkn ticketnya ...tringin jgk nk pg.tp xtaula bila,ahaha!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang