Nuffnang saya

Followers

Tuesday, May 22, 2012

Field Day Genius Aulad 2012

Xtvt : Field Day aka sports day
Tempat : Taman Wetland Putrajaya
Tarikh : 13hb Mei 2012

Genius Aulad Bandar Kinrara dan Putra Heights telah bergabung mengadakan "Field Day" di Taman Wetland Putrajaya. Tahniah untuk guru-guru yang telah berjaya menjadikan acara ini kenangan terindah untuk anak didik mereka.

Akaklah yang paling gembira sebabnya pada tahun lepas Genius Aulad tiada xtvt seperti ini, macam tak kenajer kalau tadika takder buat sukankan. Oleh itu seawal pagi ibunyalah yang paling excited mengejutkan anak-anak.  Nasib senang nak gerakkan mereka semua.. Masa nak cari tempattu sebenarnya kami tesesat jugak tapi Alhamdulillah sampai juga kami ke sana tepat pada masanya.

Malas nak cerita panjang sebab teramatlah sibuknya sekarang ini.. jadilah gambar sebagai pencerita yang paling mudah.
LeT ThE GaMeS BeGiN !!!!!
Muka yang sangat happy selepas mendaftar..
Berangan dapat hadiah yang banyak pada hari itu...
Senam robik melonggarkan otot-otot yang ketat...
Inilah yang Atikah ngan Azalia suka "chicken dance"..
Azalia dah bersedia untuk berentap... ye ha!!!!
Inilah acara yang kumpulan dik Ya menang.. alahai...
Atikah pula bersedia untuk menjadi juara..
Harini Dik Ya asyik bermain dengan kawan diani sampai tak pedulipun ibu dia.. lupa dah dia sebut nama kawannyani...
Dik Ya dah runsing pasal kena pakai kasut sukan sebab dia selesa berseliparjer...
Beli air kotak untuk menghilangkan dahaga...
Dik Ya dapat hadiah.. oklerkan...
Giliran Atikah pulak dapat hadiah... oklahkan....
Kami berdua dapat hadiah ok... Tak kisah menang atau kalah kami akan bertanding dengan baik...

11 comments:

  1. alaaaa..ruginye sy x dpt join heee....congratz azalia dan atikah dan akak jugak!!heee

    ReplyDelete
  2. seronoknya dia.. bercita-cita nk daftarkan anak sya di genius aulad berdekatan juga.

    ReplyDelete
  3. aktiviti macam ni sebenarnya mak bapak yang excited..hehe..budak budak tu memang sejak azalinya excited..

    ReplyDelete
  4. seronok tengok budak-budak gembira sebegini...:)

    ReplyDelete
  5. ooo dieorg tak de uniform sukan kak yeak....tapi takpe, tgk dari majlis ni meriah ...yg penting budak2 hepi kan.....

    mija punye sport day bulan 6 kak...hadoi laaa kemain lambat...tgk taska2 lain sume dah settle buat dah.....

    ReplyDelete
  6. memang seronok bila pergi ke acara sukan tadika anak ni kan. Saya pun Ahad lepas ikut acara sukan tadika anak yang ke 3. Entri up semalam....hehe. Seronok sangat!

    ReplyDelete
  7. Kakak nie walau dah tak ada anak tadika tapi bila ada sukan kanak-kanak tadika kakak suka pergi tengok keletah mereka. seronok!!

    ReplyDelete
  8. ade gak sukan GA ni yek..sblm2 ni takde..ok le..sbb agak pelik benor nye tadika yg xde sukan kn...

    ReplyDelete
  9. kemain lg azalia senyum..suka sgt bersukan tu..hihihi

    ReplyDelete
  10. lama dah x mlwt blog kak cho ni..
    sonoknya azalia..snym lebar dia..
    aktiviti mcm ni bdk2 suka kan..kan.. hari sukan kyra dah lps dah 31 mac lps..tp kyra xdpt join sbb masa tu kami buat besday party dia..huhu

    ReplyDelete
  11. seronoknyer budak2 tu... tp mak pak pun tumpang gembirakan... tak kisahla menang ke kalah yg pnting apa yg dpt tu....

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang