Nuffnang saya

Followers

Sunday, October 23, 2011

Majlis Harijadi Azalia 4 Tahun

Xtvt : Sambutan Majlis Harijadi Naufal dan Azalia
Tempat : Umai D'Lake, The Lake Garden Cafe, Putrajaya
Tarikh : 22hb Oktober 2011

Selesai sudah majlis sambutan harijadi dua bersepupu Naufal dan Azalia dengan jayanya. Syukur ke hadrat Illahi kerana memberikan kemudahan dan kesenangan kepada tetamu kami dihari tersebut. Ribuan terima kasih kerana sudi hadir memeriahkan majlis tersebut dan mohon maaf sekiranya ada sebarang kekurangan dan salah silap.

Hari ini tidak sempat nak bercerita panjang sebab terpaksa pergi survey satu tempat untuk road show esok. Oleh itu akak hanya akan bercerita pengalaman indah Azalia hari itu selepas cerita road show nanti. Ibu akan mengabadikan kenangan sambutan majlis harijadi adik 4 tahun ini pasti.. tunggu..

Oleh itu hanya layan sahaja gambar yang diambil dari kamera sepupu suami disebabkan akak memang tidak mengeluarkan kamerapun semasa majlis tersebut.
Kek yang ditempah oleh adik ipar emak kepada Naufal dari :- Anna bake-freshly Putrajayayang teramat comel dan begitu teliti kerjanya.
Tiga sepupu yang sudah siap di"face painting" oleh sepupu suami iaitu Nadia sementara menunggu tetamu datang.

Upacara memotong kek yang ditunggu-tunggu.
Ibupun nak bergambar gak dengan birthday girl.
Antara "game" yang ada masa hari itu.
Terima kasih untuk hadiah yang diberikan.

8 comments:

  1. cantiknya kek dia..ep besday azalia..smg mbesar dgn bijak :)

    ReplyDelete
  2. wow..meriahnya...

    seronok tgk aksi budak2 kan.

    hepi belated besday

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum..
    wow.. SELAMAT HARI JADI untuk naufal dan azalia ye.. semoga besar sihat dan cantek... dan menjadi anak yang soleh/solehah hendaknya.. :)

    kak... buat kat putrajaya ek.. best nyer.. kek pun cantek... sedap nampak.. alam safari gitu.. kankan.. :)

    ReplyDelete
  4. cantik kek.. happy besday azalia n naufal..

    ReplyDelete
  5. happy bufday to Naufal & Azaliaa..! comelll banget kek nyerr..!

    pssst : gerai bihun sup utara tu terletak kat Tmn Putra Perdana.. kat hujungggg taman tu dekat2 dgn Pusat Pameran SSL, berdepan dengan satu perumah apartment yg baru siap (cat oren) tapi tak dapat CF tu *nama tak ingat*. Ce la try terjah hujung2 minggu he he

    ReplyDelete
  6. canteknya kek.. happy birthday kt naufal n azalea

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang