Nuffnang saya

Wednesday, October 5, 2011

Antiage @ Ageless

Bukanlah mengharapkan keajaiban namun usaha tetap usahakan... Akak kini telah menggunakan Neutrogena AGELESS anti-wrinkle & firming cleanser dan Irise ANTIAGE moisturiser untuk tidak menampakkan "ketuaan" akakni. Scrub ngan Night Cream pulak dari jenama Safi Rania Gold kerana sebelumni akak gunakan jenama ini satu set yang dua bendanijer yang tak habis lagi.Akak memang gini pakaijer campur-campur jangan nak membazirkan. So lepas scrub, night cream dan toner (sekarang pakai puteri rembulan) dah habis guna akak musykil nak pakai AGELESS atau ANTIAGE gamaknya.


Inijerlah yang akak mampu tapi ikutkan asalkan rajinjer jenama apapun tidak menjadi masalahkan, ni kalau pakai jenama mahal gilerpun kalau dah malas baik tak usahkan. Inilah kata-kata orang tak mampu cam akakni.. kui.. kui...

Kalau dari segi bahasa yang akak paham kalau antiage tu anti tualer kot dan ageless tu pulak kurangkan nampak tualer kot. Jadi kalau gitu yang agelesstu macam nampak tak propa sangat so mungkinler beli Nuetrogena lagipun suka warna merah diatu bila masuk bilik airtu lebih bersemangat. Boleh gitu.

No comments:

Post a Comment

Nuffnang oh Nuffnang