Nuffnang saya

Followers

Wednesday, October 12, 2011

Mainan Murah di Toy Land Puchong

Janganlah bayangkan yang Toy Landni macam Toy r Us lak yerk, kedainya biasa-biasa ajer tapi mungkin boleh memenuhi impian kita untuk membelikan mainan untuk anak-anak. Sebenarnya keinginan untuk pergi ke kedaini sudah lama tapi tak berkesempatan dan tiada tujuan yang membolehkan akak ke sini. Oleh itu pada minggu lepas kami meminta jasa baik Hisyam untuk membawa akak dan Rozi untuk pergi kesitu sementelah Rozi ingin membeli hadiah hari jadi untuk anak lelakinya.

Di bawah adalah sebahagian gambar akak dalam kedai, seperti biasa akakni pemalu tak banyak gambar yang boleh akak tunjukkan. Sebenarnya memang banyak pilihan mainan di kedai itu dan pergilah sendiri untuk memastikannya. Tapi dari segi harga rasa macam taklah murah sangat dan biasa sahaja.




Ha! tau dah kalau birthday Atikah nanti bolehler datang sini macam murah dan banyak gak pilihan tapi tak lawanlah dengan GM kot.

Mainan seperti inipun ada yang akak amek dari blog :-MUMMY SABRINA . Memang basikal macam-macam desainpun ada tengah nak bodek suami akak belikan untuk Atikah basikal yang ala-ala princess mungkin birthday tahun depanler kot.


Senang ajer nak cari kedaini, dekat dengan Carrefour Puchong dan dekat dengan Jabatan Pendaftaran Negara.
Venue:
No: 9, Jalan Utama 1/13,
Tmn Perindustrian Puchong Utama,
47100 Puchong, Selangor

Tel: 603-8062 2090 (Mr Leow)
Fax: 603-8062 6090
Email : mytoys2u

7 comments:

  1. Wah...bleh terjah ni...memang tgh carik birthday gift utk anak teruna ku...thanks for the info

    ReplyDelete
  2. bagusla aKak nih kasik inFo paSAL nih.. LenkaLi leh la g caRi baraNg utK besday kaT GM nGan kaT cni

    ReplyDelete
  3. kala anak saya pi sini,
    konpooom rabak poket mak.. ;-p
    huhuhuhu..

    ReplyDelete
  4. ahaa.. kitaorg pun selalu gak gi sini.
    lepas raya hari tu pun meriah kedai ni dengan parent yg beli mainan utk anak2!

    ReplyDelete
  5. laa kebetulan..ai pun dok p beli toys kat aisy kat situ ^_^

    ReplyDelete
  6. waa..klu kyra nmpk ni sure dia nk rembat sume..

    thks akak for the info..pasni klu nak beli menan or acessories party kami bole tejah cni..dkt jgk dgn rmh kami ;)

    ReplyDelete
  7. owh nnti ada masa nak melawat toy land ni..nk beli basikal jugak utk my doter..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang