Nuffnang saya

Followers

Thursday, October 6, 2011

Jenama Scholl tetap dihati

Akhirnya akak mengakui kalau apa yang berkaitan dengan kasut pastinya akak memilih jenama Scholl sebab selesa dan tahan lama. Akak sebenarnya teringin yang amat sangat sandal fitflop yang menjadi kegilaan ramai kini terutamanya adik iparku seperti di dalam blognya :- fitflops-idamanku tapi tak sempat nak pergi cari. Jadi masa pergi ke HQ akak yang terletak dekat dengan Ampang Park akak terjumpa sandal scholl yang pada akak sesuai dengan kehendak akak maka takkan tak rembat kot dahler harganya adalah best buy. Tapi masih lagi menanam impian nak ada satu sandal fitflops gak nanti, Insyaallah..
Salah satu contoh sandal fitflop kegemaran ramai yang ada banyak warna pilihan.. cantik dan selesakan...
Ini akak jumpa kat google search image :- Scholl Edna Crackle Black Leather Wedge Heel Sandal tapi tak ada pulak jual kat sini kalau ada cun gak bolehler sesangat jadi sandal kat opisni...

Pilihan akak yang memory cushion memang lembut sangat, betul-betul selesa. Akak menulis diblog ini sebenarnya nak tau tarikh akak mula pakai kasut ini untuk rujukan sandal ini gamaknya bertahan berapa lamaler gamaknya.


Jadi inilah sandal yang akak beli pada hari kejadian walaupun tidak cantik tapi akak suka sesangat sebab dah lama teringin yang cam stail sandal lelaki tapi pompuan leh pakai. So puas hati sesangat.. pakaipun selasa sangat tu sebab akak cakap scholl tetap di hati...

2 comments:

  1. cantik sandle scholl tu. tapi tak pernah nampak kat sini pun kan?

    ReplyDelete
  2. setuju... scholl adalah terbaikk.. pastu tahan lama.. walaupun mahal.. tapi paus hati.. saya pakai sandle scholl dari saya mengandung sampai anak saya nak masuk 4 tahun. seriuss

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang