Nuffnang saya

Tuesday, October 11, 2011

Makan dan sambutan harijadi

Xtvt : Makan dan birthday Azalia
Tarikh : 8/10/2011
Tempat : rumah sendiri

Pada tarikh lahir Azalia 8hb Oktober yang lepas akak buat makan-makan untuk anak jiran juga kawan sepermainan 2A. Oleh kerana dah ramai budak-budak tentulah best kalau ada kek harijadi seperti dipinta oleh Azalia nak kek angry bird warna merah. Nasiblah kedai kek kat belakang ofisni ada jual kek angry bird yang kecil dengan harga yang amat berpatutan. Kedai roti dan kek yang akak maksudkan adalah The Bakery Talk 23G, Jalan Kenari 4, Bandar Puchong Jaya, Puchong, Selangor, 47100, Malaysia. Sebab apa kek kecil? sebab sambutan birthday yang sebenar untuk Azalia cuma akan berlangsung pada 22hb Oktober nanti.

Layan sajalah gambar pada hari kejadian :-
Kek Angry bird seperti yang dipinta, menguntum senyum dik Ya dapat kek angry bird yang
Sebelum potong kek, nenek belanja makan aiskrim..
Upacara potong kek yang happy sebab ada budak-budakkan...

Azalia dengan kek angry bird dia...
Gambar tetamu kecil yang sedang menikmati hidangan..
Perasan tak bingkai gambar dibelakangtu, itu adalah gambar perkahwinan akak yang akak jahit cross stitch.. teringat betapa rajinnyer akak masatu dan memang teringin nak jahit gambar budak dua orangni tapi masalahnyer rajinker!!
Birthday girl layan diri sendiriler makan sorang-sorang sebab nak duduk dekat-dekat ngan kek dia..
SeLaMaT HaRi JaDi

5 comments:

  1. cross stich mmg keje renyag kak...

    ReplyDelete
  2. aMboi kak tOmeynyer kek angRy biRd anaK daRa akak tu..SengiH abih la diER daPAt kek tu ek..

    sLalu besday nih bebuDAk la yang paling hepy kan kak...

    raJin akak buat croos stich

    ReplyDelete
  3. rajin nye buat cross stich..ucu selalu separuh jalan je..al jawapannye simpan entah kat mana2...

    ReplyDelete
  4. tak tunjuk gambar ni kat Naufal,takut tak larat nak jawab soalan yang banayak

    ReplyDelete
  5. Seronoknya birthday girl...happy birthday dear... Pandainya buat crosstitch..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang