Nuffnang saya

Followers

Sunday, May 22, 2016

Sg. Dua Char Koay Teow di Puncak Jalil

Sg. Dua Char Koay Teow telah membuka cawangannya di Puncak Jalil...
Untuk peminat char koay teow bolehler datang ke sini...
Puncak Jalil sekarangni akak tengok macam-macam kedai makan ada di sini...
Dari segi kemeriahanpun rasanya dah mengalahkan Bandar Kinrara...
Kalau ingin makan nasi ayam bolehlah datang ke Nasi Ayam Tat..
Kalau di malam hari pulak meriah dengan Restoran masakan tomyam...
Kedai mamakpun tidak kurang banyaknya...
Peniaga kecil-kecilan di tepi jalanpun tidak terbilang...

Berbalik kepada cerita Sg.Dua CKT, di restoran ini juga ada gerai untuk peminat Nasi Kak Wok..
Jadi akak tidak perlulah ke  Wangsa Maju untuk makan nasi Kak Wok...
Layanlah gambar yang tak berapa nak adani...

Inilah rupa CKT di sini... rasa memang sedap....
Akakni memang susah sikit nak bagi ulasan pasal makanan..
Sebab sedap ditekak akak mungkin kurang sedap di tekak orang dan sebaliknya...
Jadi kalau duduk dekat-dekat Puncak Jalilni bolehlah singgah ke sini...
Harga seperti yang tertera di dinding...
Yang penting telur ayam dibasuh...
Kakak tolong ibu nak ambik gambarni...
Atikah bukan dikisahnya pakai anak tudung warna hijau, tudungnya warna purple...
Berselfie dengan setting mata besar... sabarjerler...

ALAMAT :-
Restoran Sg. Dua Char Koay Teow
No 42, Jalan PJU 3/4
Taman Puncak Jalil
Selangor...

5 comments:

  1. nmpak lain skit dr char kuew tiaw yg kita biasa nmpak... sbb cerah skit
    kadang ssh nk jumpa char kuew tiaw yt sdp kan kak... kadang rupe je lawo rasa hampeh

    ReplyDelete
  2. TU LA DGR JG TP TAK SMEPAT LAGI NK PI ...

    ReplyDelete
  3. macam nak kena try ni. Tq for the info sis...
    Atikah nampak dan remaja....

    ReplyDelete
  4. menarik ni kak...husben lieya peminat ckt..seminggu sekali mmg kiteorg malam2 dinner ckt..selalu pi sg merab tu jek laaa...lepas ni nak ajak die try kat sini plak...tak jauh pun kalo ikutkan....tq kak...

    ReplyDelete
  5. Saya pun suka char kuey teow ni tapi paling susah nak makan sebab anak-anak berdua tu tak makan pulak char kuey teow.

    Telur yang dibasuh tu, takda logo 'halal' ke? Heheheh!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang