Nuffnang saya

Followers

Friday, May 20, 2016

JJCM Restoran Hj. Sharin Low Grand Ipoh

Habis cerita kenduri kahwin, sambung kisah makan ramai-ramai sekeluarga...
Adik akak bermurah hati untuk belanja kami makan di Restoran Hj. Sharin Low Grand Ipoh..
Katanya hendak makan masakan Cina yang halal, jadi Restoran Hj. Sharin Low menjadi pilihan...
Hotel yang kami tinggal bukanlah jauh sangat dengan Restoran Hj Sharin Low...


Tu dia menu kami malamtu, ini meja dewasa...
Kiranya makan sampai kenyanglah ...
Dari penuh sebelah kiri dah licin sebelah kanan..
Silapnya malamtu kami order cepat jadi makanan macam sejuk sikit...
Maalumler malam minggu takut pulak nanti lambat... 
Silakan menjamu selera anak-anak... 
Suasana dalam kedai rasa macam nak sambut tahun baru cina...
Aksi anak-anak yang menjadi hiburan hati....
Mak Su sentiasa enterprem jadi anak buah... 
WE ARE FAMILY
Air yang dicincang takkan putus...
Moga ikatan yang baik antara kita semua akan berkekalan...
Gambar dari depan kedai Restoran Hj Sharin Low Grand, Ipoh...
Cawangannya di Lembah Klangni pun banyak kalau tidak silap akak... 
Boleh baca artikel tentang Restoran Hj. Sharin Low Grand link di bawah


ALAMAT :
Persiaran Greenhill, Kampung Jawa
Ipoh, Perak

Terima kasih untuk adik akak yang sanggup belanja kami makan malam itu.. Juga untuk adik ipar akak yang order makanan yang sedap-sedap... Semoga rezeki korang sekeluarga akan bertambah lagi banyak dan dapat belanja kami makan sedap-sedap lagi. 

Akak juga ingin berkongsi satu lagi Restoran masakan cina halal di Bandaraya Ipoh ini iaitu Restoran Cater Best Ipoh. Akak ada buat entri kisah makan-makan kami adik beradik boleh klik link ini :- RESTORAN CATER BEST MASAKAN CINA HALAL . 

6 comments:

  1. Ipoh ni memang byk kan restoren masakan cina halal..sesekali berkumpul sekeluarga besar ada orang belanja lagi memang best la..dpt makan sedap2 pulak tu

    ReplyDelete
  2. wahhh.. meriahnya makan2.. murah rezeki adik akak belanja..
    makanan pun nampak sedap tu..

    ReplyDelete
  3. suka restoran chinese muslim....tk pernh lg try yg hj sharin low..ada juga outlet berdekatan umh..nanti ada rezeki nk try juga..aritu br mkn dkt restoran homst chinese muslim juga sedap

    ReplyDelete
  4. makanan kt sharin low nih mmg sedap... yg area kl nih pun sentiasa ramai org

    ReplyDelete
  5. Meriah bila makan beramai-ramai seisi keluarga. Barulah terasa sedapnya makanan bila kena berebut-rebut nak makan!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang