Nuffnang saya

Followers

Sunday, May 29, 2016

Love Vivy Rancangan Realiti di Astro Ria

Ada yang suka tengok "Love Vivy" tak...
Anak-anak akak suka sangat tengok rancangan realiti tv "Love Vivy" di Astro Ria...
Diaorang akan rakam rancangan "Love Vivy" dan akan tengok berulang kali...
Kalau dah di padam diaorang akan rakan ikut On Demand pulak...
Mungkin akak bukan pencinta fesyen dan kurang mengenali Vivy Yusof....
Tapi menerusi rancangan "Love Vivy"ni akakpun ter'admire' dengan kisah kejayaan dia...
Lagipun Vivy memang ada aura orang suka tengok dia...
Senyumnya manis, pakai baju apapun pada mata akak cantikjer....

Sungguh menjadi inspirasi kisah Vivy... 
Macamana dia menjalankan bisnes onlinenya Fashion Valet yang kini meletup-letup...
Walaupun orangnya kecil molekjer tapi semangatnya kental..
Kepada Vivy akak harap awak akan terus berjaya mengegarkan industri fesyen Malaysia..
Semoga awak akan lebih berjaya dari pesaing-pesaing yang ada....
Moga anak akak yang minat awak dari kecil ini akan mempunyai sifat seperti awak...
Seorang yang ceria tapi mempunyai hala tuju, bersemangat, kuat cita-cita dan sentiasa positif..
Paling seronok tengok hubungan dia dengan keluarga dan kawan-kawan juga staf...
Ini dia LOVE, VIVY..... 

Suka tengok kehidupan seharian Vivy.. Kedua2 gambar dari Nasihat Vivy kepada usahawan
Keluarga tetap menjadi keutamaan walaupun sibuk membina bisnes di luar sana...
Gambar dari Instagram... 


Semoga kamu akan lebih berjaya menghadapi dunia bisnes  yang mencabar ini... .. Gambar dari WANISTA

Akak rasa rancagan Love Vivypun sudah hampir ke penghujung...
Tapi rancangan tu masih ada di Astro On Demand jadi boleh tengok lagi
Cuma nanti mungkin akan rindu dengan rutin harian Vivy....

3 comments:

  1. Ohh ada realtiti tv rupanya..kenal jugak la vivy ni tp sbb dh lama tak tgok tv so tak tahu pun pasal rancangan ni.hehe

    ReplyDelete
  2. Ohh ada realtiti tv rupanya..kenal jugak la vivy ni tp sbb dh lama tak tgok tv so tak tahu pun pasal rancangan ni.hehe

    ReplyDelete
  3. Mula kenal nama Vivy Yusof ni bila mula berkecimpung menulis blog. Suka tengok orangnya. Betul kata Cho, Vivy Yusof ni memang ada aura tersendiri. Tengok aje dah suka.

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang