Nuffnang saya

Followers

Wednesday, June 27, 2012

Wordless Wednesday ~ 27062012

SeLaMaT PaGi SeMuA... Sibuknya akak ya ampun tak sempat nak buat entry baru apatah lagi berblog walking. Semalam kami ada road show di Prima Avanue, Cyberjaya alamak memang letihler. Nasib hari ini bukan giliran akak kot idak pengsan sebab panas sesangat.

Untuk Wordless Wednesday ini, hanya gambar di Lapangan terbang Langkawi.


12 comments:

  1. seb bek gambar je kan. klau betul2 punya singa? hehehe..tp ade je kt oversea yg bela singa since singa tu kecik lg. bila dh besar, diorg lepaskan kt tmpt asal singa tu. bila tuan dia pergi visit semula, ingatkn singa tu nak ngap dia. tp rupa2nya singa tu peluk dan jilat dia. betapa sygnya sesama mereka

    ReplyDelete
  2. Kalau singa betul berani ke anak dara comel tu nak posing agaknya:)

    ReplyDelete
  3. pandai your kids bergaya ....

    ReplyDelete
  4. anak sya masa nampak singa ni takut kak.. nk dekat pun x berani.. hehehe

    ReplyDelete
  5. fuyoooo beraninya dak comeyyy berlesung pipit tu bergambar dgan singa..hehehe

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. memula ingat lion betol.. terkejut kejap.. hehehe

    ReplyDelete
  8. hehe...nampak kecik je azalia dgn singa tu hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang