Nuffnang saya

Followers

Wednesday, June 6, 2012

Spy Science Camp at Genius Aulad

Harini Atikah dan Azalia ada "Spy Science Camp" di Genius Aulad. Akak baru ambil dua orang budakni pukul 2.00 tadi. Kemain gembiranya mereka berdua turun dari tangga, siap der bawak macam-macam barang lagi, tak sempat ambik gambar tapi tengokler gambar pagi tadi sebelum pergi..

Macam bestjer, so akak daftarkan dua orang budak comelni kat "Spy Science Camp" ini..
Adik Ya yang pada mulanya meragam mungkin sebab dah lama tak bangun pagi, dah mula tersenyum gembira
Akak okjer dari pagi tadi, tidurpun awal sebab dah tak sabar nak jadi saintis katanya...
Sekarangni kalau ambik gambar suka sangat buat muka tak cantik gini, susah betoiler...
Atikah ayu berbaju kurung... kesian baju kurungtu entah berapa kalijer pakai, rasa macam raya tahunni tak nak belikan budak-budakni baju kurung. Macam membazirjer tapi tuler kalau raya tak pakai baju kurung cam tak bestkan...

4 comments:

  1. mcm2 aktiviti best kat genius aulad kan kak...bile laa nak bukak kat putrajy nie.....kate ari tu nak bukak, tapi tak tau ntah bile...harap2 ade rezeki dayyan merasa sekolah awal kat GA nieh...

    ReplyDelete
  2. saya x mampu nak hantar anak ke genius aulad/CIC/smart reader dll..tp seronok sbb bnyk aktiviti anjuran mereka..seronokkan!

    ReplyDelete
  3. Alahai!!
    Comelnya anak akak..
    Ayu jer.. ;)

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang