Nuffnang saya

Followers

Sunday, June 3, 2012

Penutup cerita Sunway LWOT Ipoh

Sudah berakhirlah satu percutian yang sangat seronok untuk dikenang, dapat pergi dengan adik-adik ofis yang rajin melayan kerenah akakmu ini. Moga ada lagi trip yang akan menyusul selepas ini, semuanya dalam perancangan... Oleh itu sebagai penutup cerita kami ke Sunway LWOT Ipoh ini izinkanlah akak siarkan gambar kenangan kami semasa di sana.. Layan....
Kebetulan pada hari itu terdapat satu syarikat besar di Malaysia yang mengadakan hari keluarga di sini dan menyediakan belon panas ini untuk kakitangannya naik secara percuma.. Bestkan...
Kalau masuk sini tak sahlah kalau tak bergambar dengan patung kucingnikan... macam satu trade markkan...
Anak akak dan Rozi bergambar dengan peta kedudukan LWOT..
Bergambar di sini pulak...
Gambar beramai-ramai yang ada... masatu family Zaharah hantar wakil anak dia sahaja...
Masani suami Zaharah pulak ada.. suami akak tiada sebab dia memang tak ikut sekalipun. Suami Rozi pulak duduk di homestay sebab dia memang tidak sihat lagi untuk bersuka ria tapi tetap datang Ipoh gitu...
Hanya bergambar di tren ini...
Dik Ya yang tak berlekang dengan ibu pada mulanya tapi lepastu dah boleh ngam dengan semua orang...
Puan Zaharah dengan anak-anak kecil yang ada... cantikkan pemandangan ini... kalau ada kamera canggih memang hasilnya lagi mantap..
Dik Ya dengan aksi bosan sebab tunggu orang lain main di gelungsur panjang..
Nak pulangkan tubetu... tujuan pinjam nak pusing "adventure river".. baruler best kalau der tubetu...
Fina anak Rozi sedang menikmati hidangan, best gakkan...
Anak akak macam biasa nak makan nasi ayam tak reti nak makan benda pelik-pelikni.. jimat belanja...
Yang inipun boleh tahan sedap gak.... ni Hisham yang layan...
Dua jejaka yang baik hati tolong jagakan anak akaknyerni...
Terima kasih .. Jumpa lagi! Next entry kisah akak semasa hari jadi akak yang lepas...

" Want to feel like a National Geographic explorer? Then, standing against the backdrop of limestone hills, lake and lush tropical forest of The Lost World of Tambun, a theme park located at Sunway City Ipoh, Perak, will make you feel like one."

PENUTUP CERITA : Semua orang mempunyai citarasa berbeza, mungkin akakni amat suka untuk pergi ke Lost World of Tambun dengan alasan yang tersendiri. Akakni orangnya sangat ringkas kalau akak dapat pergi ke Taman Pertanian kat Shah Alamtu dah kira happy. Jadinya dapat pergi ke Lost World tu dah kira double happylerkan... Jadi apa yang akak tulis hanya pandangan akak shaja ok... selamat bercuti...

4 comments:

  1. wahaaa bestnyer kak.... seronoknyer tgk family akak ngn kwn2 akak bercuti2an.... tp paling best tgk makanan kt situ... aiskrim2 tu bestnyer...

    ReplyDelete
  2. syokknye.. harap2 suatu hari nanti dapat jugak gi sini.. hehehe

    ReplyDelete
  3. suke pergi sini... ade mcm sunway lagoon tp xdelah besar mcm sunway lagoon.. janji dapat jalan² oklah tu...

    ReplyDelete
  4. wow..best!!da lame xgi mandi manda camni..

    jemput be my followers..
    www.obsesikraf.blogspot.com
    www.farizahzin.blogspot.com

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang