Nuffnang saya

Followers

Thursday, June 7, 2012

Harijadi di Gold Coast Resort Morib

Oleh kerana akak ambil promosi harijadi di Gold Coast Resort Moribni maka ternanti-nantilah hadiah seperti dijanjikan. Inilah pengalaman pertama akak menyambut harijadi sampai ambil cuti dan mungkin harapan yang akak letakkan pada percutian itu amatlah tinggi.. Jom kita tengok apa yang akak dapat dan kerenah anak-anak masa malam itu...
Kek harijadi yang diberikan, sangat comel tapi rasa memang tak seperti yang akak bayangkan. Terlupa lak tu nak ambil gambar bersama sekeluarga dengan kek harijadi ini... By the way Selamat Hari Jadi untuk akak yang semakin bertambah umur.....  
Inilah yang akak dapat anak patung, sijil penyertaan dan juga kek comel.. patut dapat air special tapi kita yang muslim leh mintak jus tapi tak dapatpun mungkin kena mintak gak kot.. akak dah lupa benonya masatu lepaihtu baru teringat...
Dua orang budak yang makan nasi ayam lepaihtu ibu dia yang tolong perabihkan... Macamanalah ibu dia nak kuruskan...
Cantik ambil gambar di sini sebenarnya tapi masalahnya akak silap setting kamera dan melayan perangai budak dua orangtu yang tak nak bergambar terus hilang mood...
Kat sinipun cantik ambil gambar sebenarnya kalau model akak beri kerjasama tapi tengokler perangainyertu...
Peace yo... orang suruh bergambar kat sebelah yang satu lagi dia nak gak bergambar di sebelah yang sini, layan jerlah yerk...
Oklah gambarni nampak lebih senonoh budak dua orangni.. Inilah rambut terbaru Atikah dan Azalia hasil dari tengok gambar kat Sunway yang nampak diaorang sangat comot akakpun pergi kedai gunting rambut untuk diaorang.. nampak lebih kemaskan...
Tak sabar nak tidurler konon sebab esok dijanjikan main air kat bawahtu..

11 comments:

  1. seronokkan dpt spent a great time dgn anak2.. :D

    ReplyDelete
  2. wah best la kak...siap dpt kek lagi yeak ....rase die nape kak...tak berape sedap ke.....tak pe la kak, asalkan dpt kek n besdey boleh potong....

    apepun comel plak tgk teddy bear pink tu kak.....

    ReplyDelete
  3. Kelakar plak tgk model2 akak ni. Biasa la kak. ANak2 ni kan mood dia berubah2. Mesti selalu kena suruh posing dgn mak dia ni.

    Hepi belated bday.

    ReplyDelete
  4. danisha pun seksa kalau suruh bergambar...kene pujuk dulu heee...

    ReplyDelete
  5. seronoknya....

    Selamat hari lahir..semoga pnjng umur, sntiasa dimurahkan rezeki dan bahagia brsama kelaurga trsayang...

    ReplyDelete
  6. happy belated besday kak..

    masa kita g sana kita redeem air juga... air coke aja..tu pun amik air tin bawak balik bilik huhu... kalau beli air tin tu kat luar baru rm1.50 kan heeeee..org bg free amik aja la hahahaha :p

    ReplyDelete
  7. Happy belated besday kak..
    Moga panjang umur bertambah kebahagiaan ya bersama keluarga

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang