Nuffnang saya

Followers

Wednesday, January 11, 2017

Gambar makanan ~ Wordless Wednesday

Jom layang gambar makanan macam-macam ada...
Ada gambar makanan di majlis harijadi, di kedai baru buka dan di kedai yang akak suka makan
Kek harijadi untuk emak saudara suami akak di Gombak...
Semoga Allah memberikan kebaikan untuk Mak Jang...
Semoga sihat sokmo...
Pecinta masakan barat bolehlah datang ke sini...
Cowboy Steak House membuka cawangan barunya di Bandar Kinrara....
Masa pergitu bateri handphone dah kong kali kong...
Hanya gambar ini yang sempat diambil..
Dahulu susah sangat nak makan chicken grill atau steak...
Sekarangni ada dua kedai makanan barat di sini..
Malah kini sudah ada stesen 'food truck' di Perindustrian Kinrara yang menawarkan makanan barat...
Restoran Domino Pizza di Damai Utama...
Akak termenung panjang tengok dindingnya yang cantik...
Macam nak buat di rumah sendirijer...
Suka quote ni...
Makan pizza di tepi kolam mandi awam...
Hanya di Marina Putrajaya..
Bukan tidak boleh masak telur dirumah sendiri..
Kalau sarapan di kedai kegemaran akakni,
set breakfast menjadi pujaan hati...
Ada kopi O atau kopi, telur separuh masak dan roti bakar...
Bihun tomyam kalau tiba-tiba rasa haritu kena diet..
Diet ker idok Wallahualam, suka hati kata bihun tomyam makanan diet... 
Konon kepedasannya membakar lemak dalam badan.. 
Sila jangan percaya...

7 comments:

  1. Acik.kalau.masak tomyam..memang suka rebus beehoon sikit..jadi la beehoon tomyam

    ReplyDelete
  2. Kak! Nany pun baru terfikir nak try makan kat kedai steak tuh. Selalu lalu jer sebab anak tadika ABS kat BK5A tuh. Sedap ke idok? hehehe...

    ReplyDelete
  3. wow..semuanya nyummy..
    follow sini..salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  4. lawo deco kek tuh kak...

    dominos.. peberet tuh, mihun tomyam pun sedap...
    kalau mata ngantuk jd segar dek kemasaman nya

    ReplyDelete
  5. Wuih menarik tu CZ keknya. Jarang jumpa tu.
    Sama le kita CZ padahal telur separuh masak tu boleh je buat kat rumah tapi gatal jugak nak makn kat kedai hihi....

    anggapkan ajelah beehoon tomyam tu makanan diet habis cerita haha

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang