Nuffnang saya

Followers

Wednesday, July 22, 2015

Selamat Hari Raya

Gambar raya belum sampai lagi ....
Layan dulu gambar yang adik akak masukkan dalam facebook...
Mood akak untuk ambil gambar ke laut...
Azalia buat perangai tak nak bergambar...
Dan disebabkan nak suruh bergambar dia jatuh tersembam...
Dalam gambar ni tak nampak sangat luka di atas bibirnya...
Rasa macam tak nak ambil gambar langsung hari raya ni...
Memang frust sebab tak banyak gambar walhal dah berangan macam-macam...
Dalam gambarni semuapun ada kecuali suamiku...
Seawal pagi menunggu adik yang di Sitiawan sampai...
Rupanya diaorang lewat sikit suami akak dahpun naik ke atas....
Harap adik akak emailkan gambar hari raya secepat mungkin....
Kot idak takderler cerita raya tahunni...

16 comments:

  1. Selamat Hari Raya Cho Zilla..
    Meriah hari raya dengan keluarga besar kan..

    ReplyDelete
  2. selamat hari raya cho
    maaf zahir batin

    ReplyDelete
  3. Selamat Hari Raya Zilla.. gambar tak cukup korum tapi semuanya kelihatan ceria! :))

    ReplyDelete
  4. Wah.. korang tema biru...tahniah lawa tu semua nampak ceria je..

    ReplyDelete
  5. Slmt hari raya kak cho..samala kita raya ni kaler blue...

    ReplyDelete
  6. selamat hari raya kak... itulah kadang apa yg kite plan tak jd spt yg kita inginkan....

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya cho..
    alahai kesian azalia..mood bebetul takde kot aritu..

    ReplyDelete
  8. Selamat hari raya kak cho! meriahnye raya...keluarga besar juga ye Kak Cho!

    ReplyDelete
  9. oklah tu ada juga gambar kenangan raya 2015..

    ReplyDelete
  10. salam aidilfiri kak...
    maaf zahir n batin

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang