Nuffnang saya

Followers

Friday, February 27, 2015

Idea untuk dinner tema retro atau 70an

Ini kisah 7 Februari yang lepas...
RHB Investment Bank Wilayah Tengah mengadakan makan malam di One World Hotel..
Ikutkan hati tahunni akak tidak berhajat hendak pergi...
Menengokkan tema malam retro atau 70an lagilah tidak berkenan...
Malas hendak mencari baju yang bersesuaian...

Gambar yang dibawah ini dari email yang akak dapat...
Jadi jangan di cari akak sebabnya malamtu kamera akak langsung tidak berfungsi...
Seronok pulak tengok gambar yang dikongsikan itu ..
Rasa ralat pulak langsung tidak bergambar malamtu..
Jom tengok gambar yang ada ...
Kalau ada dinner yang temanya retro atau 70an bolehlah menjadi ilham...
Sebelum boleh masuk ke dalam ada persembahan basking di luar dewan..
Staf yang sporting membuat persembahan...
Staff Puchong dan USJ Taipan bersatu...
Akak tak tahu yang ini dari branch mana satu..
Mungkin KL mainler kot...
 Port orang bergambar...
 Comel-comel diaorangni...
Port yang ini juga cantik untuk bergambar..
Yang ada nombortu adalah top 3 untuk pakaian terbaik lelaki dan perempuan....
Berbaloi juga dengan pelaburan sebab yang tidak menangpun dapat voucher RM150....

Tapi sayang tiada gaya retro muslimah yang boleh diketengahkan pada malam itu..
oklah... selamat berhujung minggu semua...

12 comments:

  1. seronok kan kalau ade tema gini...seronok2 tp tahun lps punye tema langsung falsya xikut..tema disney..hehe..

    falsya tunggu tema "back to school" n "pajamas" baru falsya akan ikut tema..ngeeeee..

    ReplyDelete
  2. Betul kalau dinner bertema ni malasnya nak keluar modal beli costumekan....pakainya sekali....Tapi seronok tengok sebenarnya

    ReplyDelete
  3. meriahnya dinner ni kak
    dr taipan pun ada

    ReplyDelete
  4. akak mana? nk tgk gak gaya retro akak... boleh je kalu nk bt retro muslimah kan

    ReplyDelete
  5. wow..memang menepati tema la..meriah..heheh

    ReplyDelete
  6. gambaar akak mane heheh...sy jrg join dinner kak..x reti nak berfesyen2 hehe

    ReplyDelete
  7. retro muslimah takda contoh kot,lgpuan org dulu2 jarang yg ada pakai tudung..klu ada yg muslimah mesti syok kan

    ReplyDelete
  8. Retro muslimah, kena pakai macam cerita P.Ramlee kot. Sangat tak.muslimah kak...hehehe

    ReplyDelete
  9. part bertema ni...aduiiii penat jg dibuatnya... tapi mcm yg ni mmg meriahhhhh bangetttt

    ReplyDelete
  10. pueh JM cari gaya Retro kaka Zila :-)

    ReplyDelete
  11. Alamak retro sungguh! Kalaulah saya, mahu pening kepala nak pakai ala-ala retro ni!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang