Nuffnang saya

Followers

Friday, July 4, 2014

Pertama kali menang peraduan

Ini kisah lama juga ... Atikah menang peraduan di dalam majalah e-baca...
Ini juga pertama kali dia menghantar borang peraduan..
Seronok tak terkatalahkan...
Sebenarnya pemenang peraduan diminta datang ke eCurve menonton wayang dan penyampaian hadiah...
Tapi tiada rezeki untuk Atikah ke sana maalumler sekarangni emak mertua dah tinggal sekali...
Payah untuk kami tinggalkan dia bersendirian...
Nak  suruh emaknya pergi sendiri malam-malam memang tak upaya...
Tak sangka juga pihak majalah masih lagi menghantar hadiah kerumah...
Muka gembira lepas balik sekolah tengok ada bungkusan untuk dia....
Dapat sticker, makanan ringan super squad, dan baju... 
Rasanya itujer ... tak ingat dah... 

Semoga Atikah terus rajin menghantar borang permohonan peraduan... 


26 comments:

  1. rezeki pertama..pasni boleh la selalu join contest kak..

    ReplyDelete
  2. Jgn kata Atikah kalau kita pun bila dapat sesuatu mestilah suka kan Zila..

    Tahniah sayang..

    ReplyDelete
  3. Kita pun kalau dapat hadiah suka tambah le anak2... Tahniah buat Atikah.

    ReplyDelete
  4. Tahniah, Atikah! Hah, cam tulah anak mama :)

    Dulu masa sekolah rendah, pernah dua tiga kali memang pertandingan dalam majalah (bukan pertandingan mengarang ya, Cho...) memang terasa excited sangat tau!

    ReplyDelete
  5. wowww...syoknya dapat hadiah!!

    ReplyDelete
  6. kalau rajin..ada juga melekat sekali sekala..
    sapa tak suka brg free. dpt sample susu free pun dah suka

    ReplyDelete
  7. muka happy dapat hadiah tu..
    tahniah atikah..sapa tak suka dapat hadiah kan?

    ReplyDelete
  8. tahniah...amboi...terujanya tgk dia

    ReplyDelete
  9. teserlah muka happy dia..tahniah..lepas ni semoga byk lagi boleh menang..:)

    ReplyDelete
  10. Tahniah atikah bestnya bukan senang nk menang tu

    ReplyDelete
  11. Tahniah atikah bestnya bukan senang nk menang tu

    ReplyDelete
  12. Seronoknyer..rezeki dibulan ramadhan..tahniah atikah..

    ReplyDelete
  13. tahniah!!
    teruskan usaha..rajin2 join contest :)

    ReplyDelete
  14. ohh, majalah e-baca..
    tahniah dikk :)
    excited tuu bukak hadiah :D

    ReplyDelete
  15. wah bestnya atiqah menang peraduan

    tahniah!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang