Nuffnang saya

Followers

Thursday, July 10, 2014

Afdlin Shauki in the house

Lama tak dengar ceritakan...
Memang sunyi sepi blog akak kebelakangan ini...
Ada benda yang akak buatkan sekarangni...
Kalau dah berjaya nanti akan akak khabarkan...
Blog sendiripun dah terabai nak meronda ke blog kawan2 memang susahler...
Akan diusahakan apabila semuanya selesai...

Afdlin Shaukiler sangatkan!!!!
Takler akak jumpa gambarni masa nak 'bersihkan' fail gambar...
Akak kata nak ambil gambar ni tayang kat blog Afdlin Shauki sudi singgah rumah kami...
Ha... ha... ada ker rupa Afdlin Shaukinyer???
Inilah sepupu kami yang jarang berjumpa...
Tapi sekali berjumpa memang riuh rendah jadinya...
Adik akakni tersengih walhal mata dah bengkak menangis...
Inilah dua orang adik akak yang tinggal Ipoh... 

21 comments:

  1. Kak Zila..mana afdlin shauki nyer tak nampak pung
    Patutlah lama tak jengah blog JM rupanya ada projek baru..nanti kongsi lah kat blog tau

    ReplyDelete
  2. adalah iras2 sikit. kalau terpandang, sure toleh dua tiga kali ni, heee

    ReplyDelete
  3. hahhaha aflin shauki version kuruih hihihi...

    ReplyDelete
  4. hih..igtkan afin sai betul2 dtg kat rmh

    ReplyDelete
  5. aha,ada la iras2 tu...he3x...

    ReplyDelete
  6. heheh!!!!ingatkan betul tadi afdlin shauki

    ReplyDelete
  7. Soh dia boroi sikit lagi. hahahaha!

    ReplyDelete
  8. Salam Ramadhan Kak Cho, aa'ah skali imbas cam afdlin Shauki... heeee~ lame tak jenguk blog kak cho.. i'm back... tak tau sampai bila, heeee~

    ReplyDelete
  9. sikit2 la ... sekali tgk tak nampak 2 klai tgk ade sikit

    ReplyDelete
  10. Iras tu ada tapi dari segi badan, nampak jauh ler :)

    Sibuk buat apa tu, Cho? Nanti-nanti bila dah free, bolehlah update tang benda yang disibukkan tu :)

    ReplyDelete
  11. Lor..ingtkan AS dtg terjah umah akak perkenalkn pembasmi kuman toilet tuh..HEHE

    ReplyDelete
  12. Amaboiii meriahnya bila jumpa adik beradik kan kak...:)

    ReplyDelete
  13. Amaboiii meriahnya bila jumpa adik beradik kan kak...:)

    ReplyDelete
  14. Amaboiii meriahnya bila jumpa adik beradik kan kak...:)

    ReplyDelete
  15. Amaboiii meriahnya bila jumpa adik beradik kan kak...:)

    ReplyDelete
  16. ingat aflin shauki betul
    hehehe

    ReplyDelete
  17. ahaha ingatkan afdlin shauki betul2

    ade iras sikit, just afdlin lagi besar orgnya hihi

    ReplyDelete
  18. Lorrr, ingat kan betul afdlin shauki dtg bwk pencuci toilet ... Yg nie versi kuruih ...

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang