Nuffnang saya

Thursday, March 12, 2009

Mari berkenalan...

Ini adalah gambar2 lama sementelah adik teman idakler lagi nak mem"forward" gambo2 baru semasa balik kampung tempohari.. ini hanya untuk kenangan2 supaya 2A sentiasa ingat pada sepupu sebelah ibunyer ini. Boleh kata masa kami banyak dihabiskan bersama keluarga sebelah ayah dia..


Ini gambar pada Hari Raya Aidil fitri pada tahun 2005.. Itu adalah gambar atuk dan opah bersama dengan 7 orang cucunya. Sekarang bilangan dah bertambah seramai 10 orang..

Ini pulak gambar cucu-cucu tuk dan opah seramai 9 orang kecuali Azalia.. Kamini susah nak berkumpul kesemuanya disebabkan entahler takder halpun.. Harap raya kali ini kami dapat berkumpul..

Ini gambar anak sedara teman yang sulung Muhamad Azril Aiman (11 tahun).. kecik-kecik dulu dia merupakan kesayangan emak-emak sedara.. teringat dulu macam kecik sangat sekarangni tunggu masajer nak tinggi dari teman.. Yang dua perempuantu adik-adik dialer..yang ditengah adalah adik tau, tapi badan dia besar sedikit dari kakak dia.. adik dia bernama Adriana (8 tahun) dan kakaknya ialah Airin Sofia (9 tahun)


Iniler emak dan ayah 3 beradikni.. yang lelakitu adik teman Azarol Nazwi dan adik ipar teman bernama Surati..


Ini pulak anak sedara teman yang duduk di Ipoh tengah mengacau Azalia.. yang sulung Danish Danial (7 tahun) kanan sekali, kedua Harith Hakim (6 tahun) dan yang kecik Adif Ansari (2 tahun)..


Ini adalah gambar teman dengan adik teman yang kecik sekali bernama Nor Baiti (tengah) dan sepupu teman Tania (baju hijau)..

Kiranya kami ada 5 orang adik beradik dan diusahakan supaya teman akan memiliki gambar kesemua famili teman nanti..

Oleh itu sekian dulu..
Jangan berlengah:-
Takaful kini keperluan..
CHO ZILA (019-210 4240)
http://takafulatilia.blogspot.com/

5 comments:

  1. mmg susah nak bergambar semua sekali ngan lengkap

    ReplyDelete
  2. sonok kan dpt 2gether skali ramai.. salu time raya la buley kumpul semua skali kan.. tu pon kdg2 tak cukup korum (utk family yg bsr) la kan... huhuh.. tiba2 lak x sbr nak raya.. hihihih...

    ReplyDelete
  3. ni nak kena cari balik gambar family lama2 ni..rindu pulak kat keluarga, bila dah kawin ni susah nak jumpa.

    ReplyDelete
  4. bila dpt berkumpul gini, mmg seronok kan. dapat pulak adik beradik yang ramaiii!

    ReplyDelete
  5. best kan dpt bersama semua..saya pn kt kg ni, ada gather2 la jugok..hehe..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang