Nuffnang saya

Followers

Tuesday, March 24, 2009

Gambar my Princess ~Disney On Ice~

Ini adalah gambar dari Cik Wani .. thank you .. Okler walaupun Atikah buat muka cun dia jadiler ada juga kenang-kenangan haritu.. Cerita haritu boleh dibaca pada entry sebelum ini :-
Tengokjer lah Naufal yang beria2 dengan bunga.. tolongler Naufal.. Tapi Naufalni memang fotogenik dan pandai bergaya.. cuma petangni dia keletihan sebab dia baru balik dari belajar berenang..Atikah dan Naufal didepan booth yang menjual beraneka barangan Disney..Tengokler Atikah tu takder perasaanjer teman tengok..
Tu dia bestnyer kan.. tapi harga dia... oh tidak!! lagipun Atikah lebih berminat dengan Upin & Ipin sekarang. Belipun sekadar sebagai kenanganjer ..
Cinderella
Snow White

Belle n Lumier

Pengakhiran yang gembira kerana semuanya bersatu dan berbahagia bersama Prince nyer dan akan membina keluarga bahagia..


12 comments:

  1. syioknye..tringt zaman knk2 dulu..suke tale story

    ReplyDelete
  2. wah seronoknye dpt tgk show nie...lieya selalu berangan2 nak bawak damia gi tgk tapi tu laa cam tak caye jek die leh dok concentrate tgk ....mesti anak2 akak khusyuk tgk.....

    lieya tgk dari gambar2 ni pun dah rase meriahnye....

    ReplyDelete
  3. wah bestnya....teringin nak pegi!

    ReplyDelete
  4. best gak dapat layan show ni ek.. bleh pulak bebudak tuh dok diam yer.. syok giler la tuh...

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan!
    Ehh.. kat mana show ni ekk? Stadium bukit jalil ke ? tak alert la plakk.. berangan gak nak gi tapi tak tau biler sbb my daughter kecit lagi takut tak paham punn heheheheheh
    Anyway sonott la your kids dapat gi tengok kan!

    ReplyDelete
  6. sure anak2 u layan tgk show nikan? baguslah u bawa mereka.. mesti diaorg happy..

    ReplyDelete
  7. sonoknyerrr.. hi akak atila teww, salamms dr me dikejauhannns

    ReplyDelete
  8. bestnya..naura mmg dah lama teringin nak pi tgk show camni..t one day nak bawa damia nengok gak ler..mahal tak tiket dia?

    ReplyDelete
  9. beshnye beshnye....

    aritu ellisa nak gi tp mcm leceh la nak bawa adik dia gi sama....nak tinggalkan adik dia, sian lak...so tak gi la.....nex time jela.....ada rezeki, dpt la gi heheheh

    ReplyDelete
  10. seronok tengok disney nyer show ni
    anakanak paling suka
    ngalid jek kan CO:-)

    ReplyDelete
  11. wahhh...best nye leh tgk disney on ice

    ni bukan takat bebudak je sonot
    parent pon...layaannnnn !!!

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang