Nuffnang saya

Followers

Tuesday, March 31, 2009

Queserasera ~ what will be will be ~

Inilah lagu masa kecik2 dulu...
QUESERASERA

when i was just a little girl
i asked my mother
what will i be
will i be pretty
will i be rich
here's what she said to me

que sera sera
what ever will be will be
the future's not ours to see
que sera sera
what will be will be~


Teman suka sangatler laguni konon2nyer.. jadinyer inilah dinamakan berangan sejak kecik lagini.. dulu selalu berangan kot2 jadi cam cinderella ada putera raja @ orang kaya yang datang melamar.. berangan tak sudah.. sekarangni Atikah dah mula berangan teman tengok.. kadang-kadang tu bercakap sorang-sorang dan selalunya teman khayalannya bernama Abu (tak glamer sungguh).. Ini adalah watak dalam cerita Tentang Bulan ada budak nama Abu kan yang gemuktu.. bukan Mawi kitaorang tanya bukan Mawi Ekin mak oooi kaki TV anak ibu ini.. semua kenal Nabil Raja Lawak pun tau... balik cerita Abu tu kan.. mula-mula dulu ingat dia panggil ibu sebab masa dia kecik dulu dan Azalia sekarangpun sama panggil ibu adalah 'abu'... abu jom makan, abu jom mandi,, bye abu!! semua abuler.. tapi rasanya ini semua proses dalam pembesaran kanak-kanak. Teman layan jugak jangan lebih-lebih dahler....

Atikah akan menyambut harijadi yang ke 3 pada 14/04 nanti tak sabar gak nak potong kek ni dan teman berharap semoga teman dapat memberikan yang TERBAIK kepada kedua-dua permata hati teman ini.. Atikah kena mula belajar sambil bermainni.. dan rasanya ramai kanak-kanak yang sebaya Atikah dah pandai macam-macam cuma anak ibu ni yang belum bermula lagi namun suruh bercakap pandai amat.. kalau suruh mandi dia leh kaunseling kita balik "tak sabo2ler ibuni".. tu dia.. Sabojer lah...


Dana PENDIDIKAN untuk permata hati:-
http://takafulatilia.blogspot.com/
Jangan Bertangguh !!

8 comments:

  1. terima kasih kak zila..sudi baca blog ina..kita tukar2 link yek!

    ReplyDelete
  2. lagi 2 minggu jer tu aqila nak ke 3 thn......mesti tak sabr dia nak sambut kan...

    budak pompuan mmg camtu kan pandai jer ckpp sonok nak layan,.. anak buah lin pun camtu.. kalau berckp.. mcm bertih di goreng......

    ReplyDelete
  3. dulu mmg femes lagu ni..time kecik2..tp xpnhnye hapal:D

    ReplyDelete
  4. tau!!! tau!! lagu nie....comel jek lagu ni kan....

    oo anak akak nak sambut besdei yeak....tak sabar nak tunggu tuk celebrate kan....

    kelaka plak bace tang Abu tu....he he he besar betul pengaruh abu tu

    ReplyDelete
  5. ok ler..
    kluar gak bunyi..
    syahir panggil ummmm je...
    paling bengang
    sebut ayah telus pulak...

    masa kecik2 suka lagu 3 kupang..
    darjah satu masuk pertandingan menyanyi lagu tu gak..
    orang lain nyanyi lagu allycats lah
    uji rashid lahhh..
    kelakar kan..ahaks...

    ReplyDelete
  6. oh lagu lama tu kan..time tecik2..time suka verangan2..hehehehe

    re: kak, kedai tu kat The Curve, area ikea tu.nama kedai tu The papier. tu kedai yang menjual barang2 utk scrapping ni kak. siap ada classes utk yang nak belajar. satu class, basic class, fees nya dlm Rm60 lebih.provided sekali kad, bahan emblishments semua.

    ReplyDelete
  7. Abu ke nama member khayalan dia? Macam mana dia boleh ada member khayalan ye...... start bila ye?? heheh bykla plak tanya.

    Ashraf pun nak masuk 3 tahun bulan 9 ni....

    ReplyDelete
  8. lg 2 mgg nak b'day dia..apsal me x pnah dengo lagu ni..ABU hehhe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang