Nuffnang saya

Followers

Thursday, April 14, 2016

Selamat Hari Jadi Nurul Atikah

S E L A M A T    H A R I    L A H I R

NURUL ATIKAH BINTI MOHD RAFI

Genap umur sepuluh tahun hari ini
Ibu doakan yang TERBAIK sahaja yang berlaku dalam hidup kakak
Jadilah anak yang soleh, muslimah yang taat perintah agama, insan yang berjasa kepada agama, bangsa dan negara, menghargai insan-insan yang sayangkan kamu, tidak berkelakuan yang akan merugikan diri dan jaga diri...
Inilah anak ibu Nurul Atikah yang ramai ramai tidak menyangka berumur sepuluh tahun..
Sekarngni kalau membeli baju sudah tidak mencari di bahagian kanak-kanak lagi..
 Kek segera dari Secret Recipe dipilih masa potong kek di rumah Nyang Fatimah sabtu lepas...
Terima kasih untuk cik Ija yang buat majlis hari jadi anak dia dan kami menumpang sekali...
Tapi masa nak potong kek anak dia meragam pulak jadi tinggallah Atikah seorang di situ... 
Nasiblah Luqman sudi meneman Atikah...
Lagipun budak sebaya Luqman memang suka sangat meniup lilin...
 Akhinya birthday boy berbaju kotak-kotak yang merajukpun keluar dengan malu-malu...
Jamuan harijadi yang simple hanya untuk keluarga terdekat sahaja...
Yang penting mi kari cik Ija memang mabeles teringat-ingat sampai hari ini...
Kalau bukak kedai rasanya ramai yang jadi pelanggan tetap...

7 comments:

  1. hb nurul atikah
    bestnye ada makan2 hehe

    ReplyDelete
  2. happy birthday atikah n lokman.betul nampak besar atikah ni tak padan dengan umur

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday atikah.. :)

    ReplyDelete
  4. happy birthday Atikah
    semoga besar jd ank solehah ya

    ReplyDelete
  5. selamat hari jadi Nurul..
    10 tahun ke??nampak dah besar je..heheh

    ReplyDelete
  6. Selamat harijadi yang ke-10, Atikah!

    Semoga jadi anak yang baik dan cemerlang dalam hidup.

    Samalah kita, Cho. Saya pun cari pakaian anak bujang tersado kat bahagian dewasa, tak main dah bahagian kanak-kanak ni, takda saiz!

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah..
    slamat hari lahir atikah..
    smoga trs dikurniakan ksihatan y baik bpnjangan..amin

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang