Nuffnang saya

Followers

Monday, April 4, 2016

Jumpa kawan lama

Minggu lepas hari menjejak kasih kawan lama ..
Mula jumpa kawan yang dah 30 tahun tak jumpa....
Kali kedua terserempak dengan kawan sekolah lama juga....
Harini sibuk amat jadi hanya entri ringan sahaja...
 Jumpa Husna yang dah 30 tahun tak berjumpa padahal runah dia dekat sangat dengan rumah akak...
 Terserempak dengan Lida di kenduru kahwin anak bapa saudara di Ipoh...
 Sebenarnya kawan-kawan sekolah akak ada buat perjumpaan cuti sekolah yang lepas. Tapi sebab akak demam yang agak teruk tak dapatlah jumpa.. kawan-kawan sekolah asrama tentulah banyak kenangan yang berlaku.. memang tak cukup satu hari kalau nak mengimbau kenangan... Tahniah atas perjumpaan korang yang hebat ini... akak dulu sekolah perempuan..... lagilah nakal dulu-dulu...
Ini perjumpaan kawan sekolah kali kedua di IOI City Mall.. akak masih tidak dapat hadir sebab Atikah masih di hospital... tu yang rasa nak jejak kasih kawan-kawan sebab rasa ralat tak dapat hadirkan diri....

Kalau dulu tidak semudah orang sekarang.. payahnya nak berhubung dengan kawan-kawan.. nasiblah teknologi kini dapat menyatukan kembali hubungan yang telah terputus...

10 comments:

  1. sonoknye buat reunion. haruslah kecoh kan~
    mcm2 bende nak cerita.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya




      (((( BUKA BLO DANA GHAIB DAN NOMOR GHAIB MBAH RAWA GUMPALA ))))







      Ass...saya tidak menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini dan ini semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya yang dulunya bukan siapa-siapa bahkan saya juga selalu dihina orang dan alhamdulillah kini sekaran saya sudah punya segalanya,itu semua atas bantuan beliau.Saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH RAWA GUMPALA atas bantuan nomor dan dana ghaibnya,alhamdulillah kini saya sudah bisa membuka usaha kembali yang dulunya pakum karna masalah faktor ekonomi dan kini kami sekeluarga sudah sangat serba berkecukupan dan tidak pernah lagi hutang sana sini,,bagi anda yang punya masalah keuangan jangan sungkan-sungkan untuk menhubungi MBAH RAWA GUMPALA karna insya allah beliau akan membantu semua masalah anda dan baru kali ini juga saya mendaptkan para normal yang sangat hebat dan benar-benar terbukti nyata,ini bukan hanya sekedar cerita tapi inilah kisah nyata yang benar-benar nyata dari saya.

      Delete
  2. Banyak nak di ceritakan kan tu Zila..
    Macam CH buat reunion dulu..
    Rasa macam sekejap ajer jumpa..

    Betul Zila..
    Sekarang banyak cara nak menjejak kasih kekawan lama kita tu..

    ReplyDelete
  3. lama tu kak 30thn tak jumpa... mmg btl2 jejak kasih

    ReplyDelete
  4. Akak, best nya buat reunion. Baru-baru ni sekolah saya buat reunion besar-besaran 1 sekolah. Gempak sangat. Boleh jejak kasih. Hihi !

    ReplyDelete
  5. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share foto-foto baju, kain dan accessories, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  6. untng boleh keep in touch lagi walau dah lama x jumpa.

    ReplyDelete
  7. saya jarang berhubung dengan kawan2 sekolah lama..dia orang macam tak ingat saya je..hahah..sebab bila tegur mesti tanya ni diana yang mana ye?/kecik hati..

    ReplyDelete
  8. bestnya reunion..tp dh takda rezeki akak nk join.takpelah next time bolah buat lagi kan..

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang