Nuffnang saya

Followers

Saturday, January 2, 2016

Pull Man Putrajaya

Seronoknya cuti 3 hari yer...
Moga tahun 2016 ini adalah tahun yang hebat untuk kita semua...
Kalau cutini dapat duk hotel manja-manjakan diri bestnyer...
Ini kisah tahun sudah yang tak sempat nak jadi entri..

Cerita di bulan Oktober baru nak masuk blog ...
Sibuk sangat cho Zila dua tiga bulan ini memang tidak dapat dinafikan...
Tidak merancang untuk tidur di sini, cuma tanpa tersengaja tersampai ke sini..
Memang hotel yang sangat menarik dan rasa macam jauh dari kesibukan kota raya..
Padahal kat Putrajayajer kot..
Sebelum bersarapan tapi baju renang dah siap pakai..
Comel tak Dik Ya...
Sarapan di sini memang best...
Muka dah tak sabar nak berendam... 
Dalam keterpaksaan ku layan juga kehendak ibu... 
Inilah yang paling di sukai oleh budak-budak.
Atikah berselfie...
Makan malam di ehm tak ingat nama tempatnyer..
Pemandangan menarik tapi kedainya macam kurang sesuatu..
Panggil Naufal untuk mandi di kolam renang..
Diakan tinggal di Putrajaya jer...
Berjalan sekeliling hotel...
Pantai yang dah tidak boleh mandi manda lagi..
Rasanya dulu ada kawan-kawan blog kata boleh mandi di sini..
Hanya kenangan bercanda di tepian pantai..
Masani ada aktiviti di kolam depantu.. 
Bye.. bye.. kami dah nak balik...
Pulang marilah pulang..
Marilah pulang beramai-ramai...
Ada rezeki kita datang lagi..



2 comments:

  1. Selamat Tahun Baru sis.... seronoknya bercuti... mkn angin puas2 yer nx week dah masuk sekolah :) jemput singgah blog eija.. jgn lupa follow skali yer hihi... moga persahabatan lebih erat

    ReplyDelete
  2. hepi new year sis. pull man ni cantikkkk betul! hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang