Nuffnang saya

Followers

Sunday, January 3, 2016

Train The Trainer

Cerita lama tapi nak juga bercerita..
Gambar dah lama masuk ke draft..
Cuma ceritanya tak sampai-sampai lagi...

Pengalaman yang indah dan menarik yang paling penting bermanfaat...
Semoga ilmu diperolehi akan digunakan untuk kebaikan....
Bertempat di Hotel Seri Malaysia Melaka...
Akak menumpang seorang teman untuk ke sana..
Nak suruh akak drive boleh jugalah tapi kalau berdua lebih seronokkan...
Peserta yang awal sampai jadi kita bergambar dulu...
Aktiviti pertama permainan puzzle untuk menentukan kumpulan...
Bergambar beramai-ramai...
Gambar peserta dengan jurulatih....
Kumpulan kami menjadi yang TERBAIK ... tahniah untuk semua..

Kalau ada lagi xtvt sebeginitahun depan mesti akak akan join lagi..


3 comments:

  1. selain seronok , makin bertambah ilmu ..

    ReplyDelete
  2. seronoknye kak...

    opis lieya dah lame tak buat team building ke bengkel2 mcm nieh... rindu zaman rajin buat team building nieh....dpt plak group sekepala mmg happening laa dibuatnyer....

    ReplyDelete
  3. best ni..dh lama tak rasa kursus n team bulding camni..sejak pindah sp ni asyik attend kursus sehari je yg dekat2..tak menyempat nak team building.hehe

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang