Nuffnang saya

Followers

Monday, August 18, 2014

Majlis Pernikahan

Ooiiiiit lamanya akak tak menulis di sini...
Nak melawat rumah kengkawan pun sama dah lama tak meronda...
Kesibukan yang melanda buatkan hari macam tak cukup 24 jam....
Rasa macam barujer datang kerja tapi sekarangni dahpun petang...
Semoga Allah berikan kekuatan kepada akak menghadapinya...

Harini cuma nak keluarkan satu gambar cerita yang baru berlalu..
Cerita raya masih banyak lagi tak tak sempat nak update..
Cerita kami sengaja tidur hotel di Ipoh sebab naktengok i-city di sungai Kintapun belum lagi...
Jadi layan apa yang patut supaya tidak hilang kata-kata sebab dah lama tak menuliskan...
Sepupu suami nikah hari jumaat lepas..
Bergambar dengan sebahagian sepupu perempuan...
Maalumler hari jumaatkan ramai yang tak cuti....

20 comments:

  1. Meriah majlis nya. Semoga kekal selamanya. tahniah buat pasangan.

    ReplyDelete
  2. tahniah pada pasangan mempelai.. semoga berkekalan hendaknya..

    ReplyDelete
  3. Selamat pengantin baru buat mereka.

    ReplyDelete
  4. rindu kt cho..
    ahak...hii

    xpelah cho sibuk gak..layan x kita dtg rumh ni?..angkt lah sekut2 raya tu cho..

    ReplyDelete
  5. tahniah buat mereka, semoga bahagia selamanya..

    ReplyDelete
  6. Tahniah selamat pengantin baru
    Nak buat camana kan zila..tugas perlu didahulukan

    ReplyDelete
  7. alhamdulillah...lagi satu masjid terbina...harap2 cepat plak mereka menimang cahata mata kan kak...bertambah meriah family....

    ReplyDelete
  8. di apit oleh cousin2 gegirl hehehhe selamat pengantin baru

    ReplyDelete
  9. Selamat pengantin baru.. sama cantik sama padan.. :)

    ReplyDelete
  10. Kak cho.. tahniah... dah dpt sepupu lagi...

    ReplyDelete
  11. selamat pengantin baru to pengantin..hihi

    ReplyDelete
  12. belum terlambat. selamat hari Raya ...maaf zahir batin ..

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah
    tahniah untuk kedua mempelai :)

    ReplyDelete
  14. Alhamdullah..tahniah kepada pengantin..patutlah akak lama tak singgah di blog JM hiks..tak pe..free nanti updae lah ye..

    psst : akak dh terim a lom kad raya dari JM..dh lama hantar :-)

    ReplyDelete
  15. tahniah utk sepupu ramai yg kawen time raya ni kan

    ReplyDelete
  16. Ya, Cho... dah macam chipsmore dah ni. Kejap nampak, lama tak nampak. Hahaha.

    Takpalah Cho, nak buat camna dah sibuk melanda diri. Haruslah didahulukan apa yang penting. Jangan pencen terus berblogging sudahlah. Saya baru je nak warm up ni tau :)

    ReplyDelete
  17. sonok kan dpt bergambar ramai2 camtuh. bukan senang nak kumpul semua kan~

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang