Nuffnang saya

Followers

Tuesday, May 20, 2014

Teruja dengan Photobook

Malas sangat akak sekarangni nak berblogkan...
Sebenarnaya kerjapun sekarang dah makin banyak...
Rezekitu nanti bos taulah kitani berguna sebagai pekerja...
Lagipun sekarangni akak kemaruk nak berphotobook..
Kengkawan semua dah lama buat bendanikan..
Akak baru nak bermula sebab sebelumni tak berani nak buat...
Sekali haritu tengok di groupon macam murahjer jadi 'try & error'
Menjadi tapi tak menarik sangat sebab tak sabar nak tengok hasilnya...

Mula-mula belitu panik sekejap sebab tak boleh 'download'...
Rupa-rupanya kena pakai mozilla tak boleh pakai google chrome..
Lepas dah boleh download memang gembira sesangat...
Jom tengok-tengok hasil yang belum dibukukan lagi...
Ini muka surat depan dan belakang....
Anak akak marah sebab gambar singatu duk kat depan...
Ha.. ha.... ibu korangni memang main hentamjer....
 Ini gambar masa diaorang kecik-kecik...
Ini pulak gambar CNY dan hari raya di Kuala Lumpur...
Ini pulak masa kunjungan kami ke Kidzania...
Kenangan di harijadi mereka...

Ada 40 mukasurat tau...
Gambar boleh letak ikut citarasa sendiri..
Designpun sendiri...
Memang best punya...
Jadi kalau ada peluang akak buat lagi...
Tak puas hati sebab photobook tu kecil sangat...


25 comments:

  1. ritu el ada beli kat groupon..free je photobook tu..xyah bayau satu sen pun tp tulah malas nak cari gambar..hahaha
    mmg tgk hasil kengkawan lain yg beli groupon photobook tu menarik n cantik sgt

    ReplyDelete
  2. zee ada lagi 2 kak yang beli free kat groupon tapi sadisnya xleh nak redeem..huwaaa..nape ntah jadi camtu..

    ReplyDelete
  3. tgok org wat photobook ni mcm best je teringin gak nk wat tpi mcm tak tau je ;p malas plak tu nk menggoogle...

    ReplyDelete
  4. Sy dah pernah buat jugak Kak.. mmg puas hati tgk hasil nya.. skrg ada 2 lg nak buat.. tunggu mood rajin dulu..hehe

    ReplyDelete
  5. Akak pun teringin nak buat tapi tu malas pulak nak menyusun gambar tu.. bila mood rajin tu nak datang :)

    ReplyDelete
  6. best kalau dpt buat byk2..best

    ReplyDelete
  7. wah camtu ehh... saya pernah beli habis expired sampai sudah tak sempat nak mengeditt.. gambar makin bertimbunnn.... dah tak tau mana pergi..

    best nyer kakk... sila gigih lagi buat bebanyak eh. saya ni entah bila dapat seru uhukkk

    ReplyDelete
  8. wah camtu ehh... saya pernah beli habis expired sampai sudah tak sempat nak mengeditt.. gambar makin bertimbunnn.... dah tak tau mana pergi..

    best nyer kakk... sila gigih lagi buat bebanyak eh. saya ni entah bila dapat seru uhukkk

    ReplyDelete
  9. saya pon ada satu kakak...seronok bila tgk hasil kan

    ReplyDelete
  10. dana pun mcm nk menerai lah kak... org dh lama buat tp diri sndiri mls bebeno nyer... tp bile tgk kwn buat eh lawa lah pulak... itu yg nk try tuh

    ReplyDelete
  11. kita rasa kita ada 2 lagi free tak guna..
    dah nak xpired kot..
    ni main tipu guna alamat email lain2..kesudahan nya tak guna..

    Cho,rasa nak merajuk tak nak cerita kisah dia dgn laki dia..huhuk..

    ReplyDelete
  12. Saya gak yg belum start ber photobook.

    ReplyDelete
  13. Berapa harga akak dpt utk 40muka surat photobook tu

    ReplyDelete
  14. Gambar masa baby-baby comel tu yg paling best kan.. kakak sukalah tengok:)

    ReplyDelete
  15. ni saiz 6" x 11" ye kak? So, cemana perasaan buat photobook pertama? Syok kan?

    ReplyDelete
  16. saya yg beli free tu.. sampai ke sudah x buat² huhuhuhu

    ReplyDelete
  17. lieya penah due kali buat kak...mmg syok...ralit dok edit2 gambar...pastu proceed utk buat photobook..tak sampai 2 minggu sampai kat umah....hepi tgk hasil keje sendiri....

    ReplyDelete
  18. zura blm prnh cuba buat lg photobook nih... zura lg prefer print style yg biasa tu jer.. hahaahah

    ReplyDelete
  19. Saya pun suka buat koleksi photobook... sebelum ni order dari sini, tapi print kat M'sia... Boleh la buat mak belek photobook kami hari-hari :)
    Minggu lepas baru cuba order photobook dari sini.. teruja tau nak tunggu photobook2 tu sampai :)

    ReplyDelete
  20. kalau dh mula mmg leka..lg2 bila tgk hasil yg telah siap..w.pn mahal sikit brbnding yg dicuci tapi rasa berbaloi2...

    ReplyDelete
  21. kita pun sama cam k.cho baru nk berjinak2 dgn PB sjk dpt groupon FREE..tu ari last min redeem..haha..ada lagi 4 voucher lum redeem..best kan kakak..nt dah dpt PB kita wat n3 :)

    ReplyDelete
  22. liya ada dengan pixajoy.. dah expired kot.. nnti nk check

    ReplyDelete
  23. Alamak, bercakap pasal photobook teringat pulak hadiah dari kawan blogger ni. Belum pilih gambar lagi. Aduh!

    ReplyDelete
  24. blom ada koleksi photobook lagi.. nk kna jga la buat.hihi

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang