Nuffnang saya

Followers

Thursday, May 22, 2014

Sky Park One City Putra Heights

Bulan Mei akak baru ada 5 entri sahaja...
Teruk sungguhlerkan padahal Mei adalah bulan istimewa...
Semalam nak buat wordless wednesdaypun tak sempat...
Apapun harini ada satu entri lapuk...
Kisah dua minggu yang sudah gamaknya...
Lepas kenduri kawen di Klang kami singgah di sini...
One City Mall di USJ25 Putra Heights Subang Jaya....
Yang menarik di One City Mallni ialah skypark...
Kita boleh berjalan dan melihat dari tingkat atas melalui kaca...
Khabarnya kalau di waktu malam lebih menarik...

Jom tengok model tak berbayar akak berposing...
Ayah suruh posing nampak elokler sikit...
Dik Ya teruja nak memandang kebawah dari sini...
Masih lagi tertinjau-tinjau entah apa yang dicarinya....
Atikah cuba mengambil gambar dari sini...
Masani dah hujan rintik-rintik....
Azalia buat apatu???
Kat atastu banyak juga restauran dan juga bar gamaknya..
Kepala akak dah sakit masani memang apapun tak kena...
Jadi tak survey habis cuma sempat ke skypark dan food emporium jer...
Kalau ada masa datanglah sini bergambar...
Tapi cuaca masa akak pergitu tak berapa nak mengizinkan kami berposing...
Hujan rintik-rintik....

21 comments:

  1. selalu lalu jer kak tak pernah singgah..
    besar jugak nampak one city..

    ReplyDelete
  2. saya memang ngerik nak lalu rooftop berkaca tu ahahhahaa mostly kedai dlm tu tak kena citarasa...kena p mall belah depan tu syok skit

    ReplyDelete
  3. saya selalu lalu je..oo dah open ek baru tau hehe

    ReplyDelete
  4. Bestnya kak.. kalau berkesempatan mau juga kesana..:)

    ReplyDelete
  5. Tak penah lagi p sini..nmpk cam menarik je..tapi kita gayat la :(

    ReplyDelete
  6. menarik gak ni... liya x pernah pergi pun .. ;P

    ReplyDelete
  7. cantik skypark tu
    mcm dkt singapore hotel marina je hehehe yg hotel mcm kapal tu..:)

    ReplyDelete
  8. waahhh.. cam best jer tempat nih~
    lantai cermin tuh seriau lah nak pijak.. huhuhu

    ReplyDelete
  9. eii mcm gayat plak nk bejalan atas lantai tu ;)

    ReplyDelete
  10. kuat ke tak cermin tu ek rasa gayat nk pijak tp mestilah kuat kan..kiranya skypark tu oprn lah eh time hujan mesti licin

    ReplyDelete
  11. Luas kawasan tu ye Zilla.. seronok lah nak berpohotshot tu :)

    ReplyDelete
  12. salam singgah. Alhamdulillah syukur atas limpahan rahmat ke atas kita dengan kurniaan anak-anak kan :)

    ReplyDelete
  13. Tak pernah dengar tempat ni. Baru lagi ke, Cho? Nampak macam seronok tapi memikirkan kat Putra Heights tu, oh jauh pulak rasanya!

    ReplyDelete
  14. terus rasa macam teringin nak pi sini :)

    ReplyDelete
  15. Berapa tingkat kak? Boleh tgk ke bawah tu gayat tak?

    ReplyDelete
  16. Oooooo..dekat area Putra Heights rupa rupanya..saya ada terbaca pasal cermin tu, tapi dalam FB kawan...boleh la saya cuba gi tgk sendiri..:)

    ReplyDelete
  17. selalu lalu je kt situ blom tergerak lg nk sggh

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang