Nuffnang saya

Followers

Saturday, May 10, 2014

Selamat Harijadi Bos Kami

Hari sabtu memang indah untuk kita yang bekerjani...
Rasa macam-macam nak dibuat tapi selalunya tak kesampaian...
Tapi tak per yang penting cuti...
Cuma tak seronoknya harini dua orang budak comeltu kena sekolah ganti..

Entri kali ini kisah pasal harijadi bos cawangan Puchong haritu...
Pejabat akakni dah lama tak buat makan-makan...
Entahlah sejak dah makin ramaini dah makin malasler pulak gamaknya...
Jadi kebetulan haritu bos kami nak belanja makan Pizza...
Tak perasanpun haritu harijadi dia...
Bila pizza sampai baru perasan jadi hanya mampu beli kek comeljer...
Happy Birthday untuk Mei Ching...
Tak beli hadiahpun hanya sebiji kek comel...
Orang yang sambut harijadi yang kena belanja makan...
Akak suka pizza Domino dari Pizza Hut...

Harini ikutkan kena pergi seminar... tapi bos diam akakpun buat tak ingat...
Banyak kerja rumah yang nak dibuat...
Harap dapat menyelesaikannya secepat mungkin...

Semalam kakak kepada arwah bapa mertua akak telah meninggal dunia...
AL-Fatihah untuk allahyarhamah ~ semoga Allah cucuri rahmat ke atasnya...

26 comments:

  1. boss harijadi,
    semua seminar x jadi haha
    happy birthday boss!!

    ReplyDelete
  2. giteewww la ek dah jarang2 org nk igt tarikh bzday kita hihihi..

    ReplyDelete
  3. hari ini 10/5 pun anak el sekolah ..ganti cuti raya..
    bg no tepon boss akk tu nk bg tau akk ngelat x pi seminar hehehe
    alfatihah tuk arwah

    ReplyDelete
  4. murah hati boss belanja pizza..happy besday utk boss..aiman pun cuti ganti hari ni

    ReplyDelete
  5. wahh..murah rezeki dpt makan pizza..selamat hari lahir yd bos akak..
    Al-Fatihah pd yg telah pergi...

    ReplyDelete
  6. Jm pun sama lebih suka domino pizza rather than pizza hut

    ReplyDelete
  7. sekarang dah mula sekolah ganti utk raya yer...
    Untung bos belanja masa birthday dia... Saya pun suka piza domino jugak :)
    Salam takziah, moga arwah ditempatkan dalam kalangan orang2 beriman....

    ReplyDelete
  8. hppy besday utk bos cho
    alfatihah

    pizza domino lg best kan

    ReplyDelete
  9. Selamat hari Jadi Boss!..tahun ni dpt bonus lebey tak?hehehe

    ReplyDelete
  10. utg gak . beri kek comel dapat dominos piza . al - fatihah .

    ReplyDelete
  11. zura pun lebih suka pizza domino berbanding ngn pizza hut.. walau hanya kek jer kompom bos sgt terharu tuh..at least ada jgk ingatan korang pada dia..

    ReplyDelete
  12. Lama tak makn pizza Domino ....teringin pulak Okje, CZ hehe
    Kalau teringin nak join jemputlah yek....awak di tag
    http://hainomokje.blogspot.com/2014/05/liebster-award.html

    ReplyDelete
  13. tak pe..
    boleh je bagi belated birthday present..
    :)

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Boss!
    boss yang baik belanja makan pada hari lahirnye~ :)

    ReplyDelete
  15. hi akak..maaf lame tak singgah cni..

    epy mothers day :)

    ReplyDelete
  16. Salam Cho,

    Tumpang lalu kejap aje... Silalah join kalau free tanpa unsur paksaan (Ni kes rules suruh inform cengginilah ni...)

    http://mummydearie.blogspot.com/2014/05/the-liebster-award.html

    ReplyDelete
  17. Bos baik pekerja pun senang hati huhuhuu :D

    Al-fatihah buat ayah mertua akak.. moga ditempatkan bersama orang yg bertaqwa..

    ReplyDelete
  18. kami kat opis ni pun ada mkn2 pizza.selalu pun order dominos pizza. sedap.

    ReplyDelete
  19. Pizza Dominos lagi...happy belated birthday untuk bos Cho Zila

    ReplyDelete
  20. Alfatihah...

    Kak, sha suka makan pizza hut dari domino.. dah terbalik pulak kan hehehe...

    Walaupun kasik kek kak, tu dah cukup utk besday boy senyum sepanjang hari hehehe

    ReplyDelete
  21. kemain tersenyum bos tu terima kek.yg xmenahan tu dominos pizza...nasib baik br lepas mkn semlm...mmg dominos pizza lbh sedapdari pizza hut.

    ReplyDelete
  22. Kalau dah bos senyap, tak payahlah nak ingatkan :)

    Wiken siapa yang tak suka Cho, mestilah happy aje walaupun duduk kat rumah je pun.

    ReplyDelete
  23. zila, ke mana menghilang gambar?

    ReplyDelete

Nuffnang oh Nuffnang